Lowime Albastru Rochii De Mireasa Cu Margele Personaliza Dubai Design Arabă Lung Rochie De Petrecere Pentru Nunti 2022 Femei, Rochii De Seara Vestidos

În stoc SKU: l14768 2 138.35lei 1 240.24lei
Cantitatea:

Bine Ati Venit La Domnul Zhu Nunta Si Evenimente Rochii Co., Ltd

Suntem un profesionist de nunta rochii de fabricație cu o fabrică în China.Am fost angajate în fabricarea și exportul de mireasa & rochii de moda pentru aproximativ 10 ani.Putem personalizate copie fac gamă largă de rochii, inclusiv stiluri.

Fabrica Noastră Caracteristică:

1.Excelent calitate-tesatura superior, dedica măiestrie, măsurarea precisă și completă sistem QC.

2.Preț competitiv ... mai multe cantități, mai multe reduceri.

3.Livrare rapida--livrare în termen de 10-15 zile de la data comenzii plasate.

4.De înaltă calitate-Alege țesături în funcție de diferite rochii .

Putem face, de asemenea, personalizate pentru imagine rochie dacă doriți să ne trimiteți poze, en-gros este, de asemenea, bun venit călduros, vă rugăm să nu ezitați să mă contactați pentru mai multe informații:)

Vă rugăm Memento: ordinea este doar pentru o bucata de rochie.Nu va veni împreună cu orice accesorii,cum ar fi pălărie,tul, mănuși,voal,Combinezoane,Jachete/Sal/Împachetări etc. Dacă post în BRAZILIA, vă rugăm să ne spuneți receptor CPF în caseta de mesaj, fără ea, nu putem posta rochia, multumesc pentru intelegere.

Personalizat de Servicii, Dacă doriți să comandați o personalizate dimensiune,vă Rugăm să completați formatul de mai jos și să ne ofere, atunci când plasați comanda.Multumesc!!! 1. Bust: Cm/ Cm 2. Talie: Cm/ 3 Inci. Solduri: Cm/ Inch 4. Gol De La Etaj, Cu Toc: Cm/ 5 Inci. Fizice Înălțime: Cm/ Cm 6. Rochie de Culoare( vă Rugăm să selectați o Culoare Nr.din Graficul de Culori): Culoare NR. # 7. Purta Data: 8.Alte Cerințe:

Notă : vă Rugăm să rețineți că fotografia poate fi ușor diferite de la real element în termeni de culoare din cauza iluminatului în fotografie fotografiere, afișaj sau temperatura de culoare etc.

De ecrane de calculator au aberațiilor cromatice, mai ales între ecran CRT și LCD ecran, nu putem garanta că culoarea produselor noastre va fi exact la fel cu fotografii vedeți.

Despre Noi

Bine ati venit la Domnul Zhu Nunta si Evenimente Rochii Co., Ltd .Suntem o fabrica direct Labordiagnosticatm.ro magazin specializat in Nunta si Evenimente , Haine, Pantofi și Accesorii și alte larg game de produse de moda.

Ca unul dintre cei mai importanti imbrace si rochia de mireasa de designer companii din China, avem propriile noastre profesionale designeri și proiectat peste 90% din produsele afisate in magazinul nostru.Avem propriile noastre de fotografi profesioniști și modele, și să insiste pe oferirea de 100% real fotografii de produs.

Ne străduim întotdeauna să ofere clienților cu produse de înaltă calitate la prețuri competitive.Cele mai multe dintre produsele noastre sunt lucrate manual, cu respectarea strictă a calității procesului de verificare.Suntem, de asemenea, foarte puternic personalizate rochii și rochii de mireasă.

Avem, de asemenea, să acorde o atenție mai mare la serviciile noastre clienților, și doresc să aibă o mare experiență de cumpărături la magazinul nostru.

Metoda De Plata

Plata integrală trebuie făcută în termen de 3 zile de la plasarea comenzii

(1)drepturile de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

(2)vă Rugăm să verificați cu biroul vamal de țară pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

Transport

• Asigurați-vă că vă oferi corect adresa de livrare si telefon .Toate elementele vor fi livrate la adresa de livrare furnizate de tine.

• Vă rugăm să alegeți una din serviciul de transport maritim vrei:

(1).HongKong Post Air Parcel( transport Gratuit în întreaga lume) (mai puțin de 2 KG) va dura aproximativ 10-30 zile lucrătoare pentru a ajunge sau mai mult în timpul sezonului de vacanta, Oferim număr de urmărire. (Dar un pic mai mult timp, trebuie să ai suficientă răbdare de așteptare pentru produsele, chiar și rareori a pierdut).

(2).Puteți alege EMS (mai mult de 10 elemente vor fi liber), va dura aproximativ 5-12 zile lucrătoare (foarte bun mod de transport, de a recomanda pentru tine)

(3).Puteți alege Express DHL, UPS, plus costurile de Transport.Aceasta va dura aproximativ 2-7 zile lucratoare de zile.

Politica De Returnare

Ca întotdeauna, dacă există o problemă sau dacă elementul este nesatisfăcător, vă rugăm să ne contactați în primul rând pentru o rapidă și satisfăcătoare de rezoluție.

Vă rugăm să confirmați comanda (dreapta dimensiune, culoare, stil) cu atenție înainte de a vă decide pentru a plasa comanda.Toate comenzile sunt procesate în funcție de confirmarea comenzii, si incercam cele mai bune noastre pentru a satisface toți clienții.Putem garanta doar produse de calitate va fi emis.Toate comenzile plasate pe site-ul nostru ar trebui să fie conforme cu politica în orice condiții.

1. Reveni

--Va rugam sa ne contactati pentru a reveni la primul termen de 48 de ore de la primirea produsului.Apoi, puteți discuta cu noi despre problemele pe care le au. 90% din timp suntem în măsură să rezolve problema prin oferirea de asistență tehnică, fără a fi nevoie pentru a trimite nimic inapoi.

--Returnat trebuie să fie în stare perfectă, așa cum a fost trimis la tine, nu a fost modificat și nu a fost purtat.Dacă nu există nici o praf, pete murdare, schimbare și așa mai departe, nu vom oferi rambursări.Pentru rochii, de asemenea, trebuie să plătească 30% cantitatea totală de ordine ca repopula taxă.

- Va oferim GRATUIT REPARAȚII pe rochia ta!Dar poștale pentru a trimite-l înapoi și re-costul de transport maritim pentru tine va fi pe contul tău.

- Este necesar ca elementul sau rochii ar trebui să fie returnate în termen de 14 zile după întoarcerea cererea este acceptată.

- Întoarce-taxele de transport vor fi în responsabilitatea cumpărătorului.

2. Schimburi

Schimburile sunt permise numai pentru elementele care sunt defecte, în mod eronat expediate sau deteriorat în momentul primirii.Toate elementele pot doar schimbul egală cu prețul de înlocuire, vă rugăm să fiți conștienți de faptul că vom emite înlocuiri numai după ce se întoarce au fost primite.

Tag-uri: Rochii De Bal, Comanda Rochii De Ocazie, rochii de partid, alb rochie formale, designer de rochii de seara.


  • Nume De Brand - Lowime
  • Vârsta-țintă - Toate vârstele
  • Tip De Element - Rochii de seara
  • Maneca Stil - Fără mâneci
  • Numărul De Model - MZ07211639
  • Decor - Ștrasuri din mărgele, Model
  • Element De Moda - Margele
  • Ocazie - Seara Formale
  • Model Tip - Altele
  • Silueta - Trompetă / Sirenă
  • Talia - Factori Naturali
  • Lungime maneca(cm) - Fără mâneci
  • Built-in Sutien - Da
  • Imagini Reale - No
  • Rochii De Lungime - Podea-Lungime
  • Material - Poliester
  • Tren - Matura-Tren
  • Origine - China Continentală
  • Decolteu - O-Gât
  • Stil - Rafinat
  • Tesatura Tip - Tul
  • CN - Jiangsu

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Noi
livrare gratuita rochii formale 2016 plus dimensiune domnișoară de onoare rochii vestidos rochie rochie lunga roz curcubeu rochii domnișoare de onoare
livrare gratuita rochii formale 2016 plus dimensiune domnișoară de onoare rochii vestidos rochie rochie lunga roz curcubeu rochii domnișoare de onoare 504.43lei
Noi
De culoare Verde închis V-gât Lung Rochii de Bal fără Mâneci O-linie Vestidos De Formale Rochii de Bal fara Spate Satin Halat De Petrecere Rochii de Bal
De culoare Verde închis V-gât Lung Rochii de Bal fără Mâneci O-linie Vestidos De Formale Rochii de Bal fara Spate Satin Halat De Petrecere Rochii de Bal De culoare verde închis v-gât lung rochii de bal fără mâneci o-linie vestidos de formale rochii de bal fara spate satin halat de petrecere rochii de bal notă: o: rochia nu include alte accesorii precum manusi, voal si crinolina fustă ( arată pe imagini).licitatia este pentru rochie numai! b: vă recomandăm să aveți măsurătorile 1 587.16lei 952.31lei
Noi
Elegant Strapless fără Mâneci Rochii de Mireasa cu manta Matura-Tren Conservatie Aplicatiile de Dantela Satin Rochie de Mireasa Rochie de Mireasa
Elegant Strapless fără Mâneci Rochii de Mireasa cu manta Matura-Tren Conservatie Aplicatiile de Dantela Satin Rochie de Mireasa Rochie de Mireasa 1. ca un vanzator cinstit, va garantam rochia va fi de 90%- 99% la fel ca original imaginea de mai jos .dacă vrei&nb sp;100% exact același lucru, te rog iartă.nu există două exact la fel am streașină din lume.nu putem garanta, astfel încât vă rugăm să nu plasați comanda în cazul în care încă insistă 100% similari ty.multumesc 1 856.32lei 928.16lei
Noi
Două Piese de Rochii de Mireasa 2016 Minge Rochie Barca Gât Jumătate Maneca Rochii de Mireasa cu Dantela Sacou
Două Piese de Rochii de Mireasa 2016 Minge Rochie Barca Gât Jumătate Maneca Rochii de Mireasa cu Dantela Sacou 866.31lei
Noi
YIWUMENSA Dantela O Linie Rochie de Mireasa V Gâtului Corsetul Grădină, Rochii de Mireasa Matura-Tren Robe De Mariee Aplicatii Rochii de Mireasa
YIWUMENSA Dantela O Linie Rochie de Mireasa V Gâtului Corsetul Grădină, Rochii de Mireasa Matura-Tren Robe De Mariee Aplicatii Rochii de Mireasa Putem face personalizat pentru tine .vă rugăm să vă conectați prin computer, atunci se va arăta custom size opțiune, de asemenea, există direcția de cum să se măsoare. o) bust = cm/inch b) talie = cm/inch c) solduri = cm/inch d) lățimea la umăr la umăr = cm/inch e) lungimea umăr la etaj = cm/cm (de la umar 1 069.18lei 833.95lei
Noi
YiMinpwp Pene Sirena Rochii de Mireasa cu Mâneci Detașabile, Bretele Matura-Tren Satin Rochii de Mireasa vestidos de novia
YiMinpwp Pene Sirena Rochii de Mireasa cu Mâneci Detașabile, Bretele Matura-Tren Satin Rochii de Mireasa vestidos de novia Dacă aveți nevoie personalizate de culoare și dimensiune,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.este nevoie de 5-7 zile lucratoare de la nava.dacă aveți nevoie urgentă de ordine,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. 996.31lei 816.96lei
Noi
2022 Cer Albastru Dragă Rochii Quinceanera cu Margele Rochie de Bal Dulce 15 16 Rochii de Flori 3D Aplicatii Vestidos De Quinceanera
2022 Cer Albastru Dragă Rochii Quinceanera cu Margele Rochie de Bal Dulce 15 16 Rochii de Flori 3D Aplicatii Vestidos De Quinceanera 1 480.40lei 1 184.32lei
Noi
Burgundia Jacquard Bărbați Nunta Fracuri Negre Șal Rever Un singur Buton de Mire, Costume Barbati Nunta/Cina/Darty Rochie Sacou și Vestă
Burgundia Jacquard Bărbați Nunta Fracuri Negre Șal Rever Un singur Buton de Mire, Costume Barbati Nunta/Cina/Darty Rochie Sacou și Vestă Personalizat costum \ vă rugăm să confirmați dimensiunea ales cu vânzător.dacă dimensiunea standard s/m/l nu se potrivesc bine.putem personalizat pentru tine.ai cna trimite măsurătorile de mai jos: umărul: lungime spate: wasit: maneca: piept: lungime pantaloni: coapsa: picioare: solduri: înălțime: greutate: faq: 1.am 493.38lei
Noi
Plaja Rochii de Seara fără Mâneci Vestidos De Novia Sirena Spaghete Lungi Femeie Robe de mariee Rochie
Plaja Rochii de Seara fără Mâneci Vestidos De Novia Sirena Spaghete Lungi Femeie Robe de mariee Rochie 899.25lei
Noi
Royal Blue Mens Costume Și Ștrasuri Din Mărgele De Sus Sirena Femei Rochie De Bal Oameni De Afaceri De Pantaloni Costum De Nunta Costume Petrecere Cuplu Purta
Royal Blue Mens Costume Și Ștrasuri Din Mărgele De Sus Sirena Femei Rochie De Bal Oameni De Afaceri De Pantaloni Costum De Nunta Costume Petrecere Cuplu Purta Barbati marimi femei marimi vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice întrebări sau nelămuriri înainte sau după cumpărare. ne-am angajat să o satisfacție de 100%. există mai multe metode de plată disponibile pe labordiagnosticatm.ro cum ar fi carduri de credit, în timp real, transferuri bancare,plăți 753.84lei 640.78lei
Noi
Frumusete-Emily Floare Fata Rochii De Pageant Rochie Baby Tul Cu Paiete Rochii De Printesa Pentru Fete Cupcake Rochie Copii
Frumusete-Emily Floare Fata Rochii De Pageant Rochie Baby Tul Cu Paiete Rochii De Printesa Pentru Fete Cupcake Rochie Copii 193.53lei 92.89lei
Noi
BABYONLINE Rochie de Mireasa Sirena Simplu Dantelă Florale Appqulies Mireasa Iluzie Maneca Lunga Boho Fusta Tul Etaj Lungime Rochie Maxi
BABYONLINE Rochie de Mireasa Sirena Simplu Dantelă Florale Appqulies Mireasa Iluzie Maneca Lunga Boho Fusta Tul Etaj Lungime Rochie Maxi 581.15lei 290.60lei
Noi
2020 Nouă Sirenă Sexy Rochii De Seara V-Gât Adânc Mâneci Lungi Dantela Aplicatii De Satin Din Africa De Sud Fara Spate Formale Rochii De Bal
2020 Nouă Sirenă Sexy Rochii De Seara V-Gât Adânc Mâneci Lungi Dantela Aplicatii De Satin Din Africa De Sud Fara Spate Formale Rochii De Bal 723.75lei
Noi
Sevintage Boho Sirena Rochii de Mireasa Dantela Aplicatii 3D Flori de pe Umăr Rochie de Mireasa Panglici Iubita Rochie de Mireasa
Sevintage Boho Sirena Rochii de Mireasa Dantela Aplicatii 3D Flori de pe Umăr Rochie de Mireasa Panglici Iubita Rochie de Mireasa Dimensiunea personalizate bustul ___cm ___cm, talie ___cm ___cm, solduri ___cm ___cm, hollow la tiv(cu pantofi) ___cm ___cm , înălțime(cu pantofi) ___cm ___cm, lungimea brațului ___cm ___cm, răscroială a mânecii___cm ___cm. q:sunt confuz, ce dimensiune rochii de mireasa ar trebui să comand? o: rochii 932.06lei 624.47lei
Noi
Elegant Rochie De Mireasa Sirena Pătrat Decolteu Mâneci Lungi Cu Spatele Gol Satin Capela Tren Rochie De Mireasa Forma De U Mirese Pentru Doamna
Elegant Rochie De Mireasa Sirena Pătrat Decolteu Mâneci Lungi Cu Spatele Gol Satin Capela Tren Rochie De Mireasa Forma De U Mirese Pentru Doamna Revenind serviciu este oferit standard, rochie de ordine. vă rugăm să ne contactați înainte de a te-a trimis rochia înapoi!noi vă va oferi reveni cu detalii. dacă ai reveni la rochie la adresa de pe pachet, nu-l putem obține și returna. 1. dacă ați găsit rochia în culoarea greșită sau măsurători, vă rugăm să ne 833.86lei 416.93lei
Noi
Elegant Dantela Rochii Quinceanera Plus Dimensiunea Rochie de Bal Albastru Regal Mascarada Printesa Fată Dulce Mult 16 Rochie de Bal pentru 15 Ani
Elegant Dantela Rochii Quinceanera Plus Dimensiunea Rochie de Bal Albastru Regal Mascarada Printesa Fată Dulce Mult 16 Rochie de Bal pentru 15 Ani 970.48lei 873.42lei
Noi
Lux Plus Dimensiune Sirena 2021 Rochii de Mireasa Rochii de Mireasa Volane Diferențiat Maneca Lunga Perle Margele de Cristal Robe de mariée
Lux Plus Dimensiune Sirena 2021 Rochii de Mireasa Rochii de Mireasa Volane Diferențiat Maneca Lunga Perle Margele de Cristal Robe de mariée Grafice de dimensiuni observație :dacă doriți pentru a comanda aceasta rochie in dimensiuni personalizate și personalizate de culoare,puteți alege aleator de dimensiune și culoare, atunci când plasați o comandă ,apoi lăsați un mesaj pentru a ne personalizate dimensiunea și culoarea .deci, putem vedea culoarea și măsurători vrei, 2 078.04lei 1 870.23lei
Noi
New South African Sirena de Bal Scurte Rochii de Cocktail de haine pentru Femei Ieftin Un Umăr Ceai de Lungime Abendkleider rochii formale
New South African Sirena de Bal Scurte Rochii de Cocktail de haine pentru Femei Ieftin Un Umăr Ceai de Lungime Abendkleider rochii formale Cumparatorul observa 1.toate rochiile pe care le-a făcut va fi un pic diferit de imaginea originală vezi pe site-ul , iar dimensiunea va fi mai mult sau mai puțin mari sau mici, între 1 până la 3 cm . 3.cand ai plasat comanda ,nostru timpul de procesare este de 15-25 de zile ,dacă sunt urgente ,puteți plăti în plus pentru rush 482.50lei 429.44lei
Noi
Draga Plaja Rochie De Mireasa De Pe Umăr Rochie De Mireasa Pentru Femei Aplicatii Tul Tren Vestido De Novia
Draga Plaja Rochie De Mireasa De Pe Umăr Rochie De Mireasa Pentru Femei Aplicatii Tul Tren Vestido De Novia Bine ati venit la magazinul nostru notă: 1. suntem fabrica de furnizor, și suntem online pentru 24 de ore.deci, dacă aveți orice întrebare despre stil, dimensiune, culoare, transport, etc, vă rugăm să să ne anunțați, vom răspunde la prima dată. 2. toate rochiile pot personalizate în adulet și fete dimensiune, putem personalizat 970.48lei 795.80lei