roșu bridemaids mult violet, galben, roz șifon rochii domnișoare de onoare pe un umăr femei rochie de petrecere noua 2020 nou-veniți rochie

În stoc SKU: l2048 241.79lei
Cantitatea:

1.De ecrane de calculator au aberațiilor cromatice, mai ales între ecran CRT și LCD ecran, nu putem garanta că culoarea produselor noastre va fi exact la fel cu fotografii-ai văzut.

2. Rochia nu include alte accesorii precum manusi, voal de mireasa si salul crinolina fustă ( arată pe imagini ).Licitatia este pentru o rochie numai!

3. Rochia Poate Fi Făcut în Dimensiuni Personalizate .Vă recomandăm că ați măsurătorile luate de către un profesionist inainte de a cumpara orice rochie online.Vă rugăm să urmați instrucțiuni de măsurare, și măsoară-te cu atenție.

4.Nu de-a Gata rochie!Nevoie de Custom-made !Întreaga personalizate proces (de la data la care am primit plata dvs. și măsurători) va dura 20-30 de zile (Plata orelor suplimentare cost excepție), în timp ocupat .În mod normal nevoie de 7 zile.

5.dacă doriți această rochie pentru bridemaids sau mai mult de o rochie,vă rugăm să cumpere rochii.

dacă tu și prietenii tăi doresc să cumpere aceeași rochie din magazinul nostru ,vă rugăm să-l cumpere de la aceeași dată și lăsați un mesaj pentru noi.

pentru că de CULOARE de UMBRIRE există în diferite loturi de material .

6. Tot de China Post e-Mail sau Epacket ,nu putem garanta rochia poate ajunge mâna ta într-o singură lună, în special în Brazilia și rusă .Despre transport maritim de zile,puteți solicita serviciile noastre.

7.Inainte de a comanda, vă rugăm să citiți această listă cu atenție și de a pune toate întrebările dumneavoastră.Pentru a trimite un e-mail, vă rugăm să faceți clic pe link-ul, Cere vânzătorului o întrebare " de la colțul din dreapta sus a acestei liste.Vom răspunde la întrebările dumneavoastră în termen de 12 de ore.

8.vă rugăm să acorde o atenție la mesajul tău, dacă ai orice întrebări cu privire la mărimea ,vom lua legătura cu tine în 24 de ore.

Cum de a alege dimensiunea?

1) rochiile noastre materiale fără elastic ,mai ales la dimensiunea taliei nu poate fi mai mare .

Vă rog, în funcție de talie pentru a alege dimensiunea ,dacă bustul marimea nu ti se potrivesc ,puteți lăsa mesaj de real dimensiunea bustului sau la comanda pentru noi, pentru a regla înainte de a trimite .

acest serviciu este gratuit

2) DACĂ AVEȚI DIMENSIUNEA REALĂ ,VĂ RUGĂM SĂ TRIMITE-L LA NOI PENTRU CA NOI SĂ VERIFICAȚI ÎNAINTE DE A FACE COMANDA

Dacă dimensiunea standard este ok ,vă rugăm să lăsați mesaj de ( NE* ok ) pentru a ne aranja în curând .

Dacă nici un mesaj ,va vom trimite un mesaj si astept un raspuns de 7 zile apoi să se aranjeze .

3) dacă vrei o rochie într-o lună ,vă rugăm să contactați cu noi pentru a alege dreapta mod de transport maritim pentru a sigur că puteți obține în timp .

Aceasta rochie poate fi personalizat în funcție de măsurătorile dumneavoastră.Dacă măsurătorile sunt modul meu normal de marimi, alte dimensiuni sunt făcute la comandă.suntem fericiți pentru a face rochia în funcție de măsurătorile dumneavoastră atâta timp cât sunteți de acord că finale modificarea ar putea fi necesar pentru a se potrivi cel mai bine.

De Exemplu: unitate de Dimensiune: centimetri sau inci.

1.Bust ( O ) =___cm sau cm Dacă vi se poartă o rochie cu sutien,vă rugăm să port sutien atunci când măsura.

2.Talie( G ) =___cm sau cm de ombilic 3cm

3.Solduri( I ) =___cm sau cm

4.Pantofi lungime( Q )=___cm sau cm(înălțimea de pantofi pe care le va purta cu rochia)

5.Inaltime ( N )=___ cm sau cm(de la partea de sus a capului la podea nu includ pantofi)

6.atunci când doriți rochia?

Când sunteți de măsurare ,vă rugăm să nu fie prea strâmt.Banda poate rândul său, doar în jurul corpului este cel mai bun.

Dimensiunea toate sunt măsurate în confortabil stare liber.

dacă aveți orice rochie de cerințe specifice , te rog spune-mi din nou, atunci când mi-ai trimite măsurători .

Vă rugăm să completați în dimensiunea de mai sus și trimite la noi.

Vă sfătuim insistent să vă măsurați ,apoi să ne dea dimensiunea înainte de a face comanda .multumesc

Aceasta rochie cu sutien în a construi

Atunci când face comanda ,vă rugăm să lăsați un mesaj la noi, atunci când doriți rochie în ordine .

Este mai bine pentru noi .

Standardul nostru rochie de lungime este de 170 cm (5'7") înălțime cu pantofi cu toc fata.

dacă înălțimea este mai mult decât aceasta ,vă rugăm să contactați cu noi .

dacă nu ,vom trimite lungime standard de tine.Multumesc.

De obicei transportul drumul spre alte țări folosim este EMS sau CHINA POST e-MAIL.

Și putem folosi, de asemenea, alte mod de livrare(DHL,TNT,Fedex,UPS,etc).

Dacă aveți nevoie de ea urgent,vă rugăm să ne contactați direct pentru a discuta detaliile de livrare,dar post suplimentar taxă pe cumpărător este parte.

Înainte de a comanda vă rugăm să citiți

1 .Toate pretul este chiar pe site-ul nostru ,puteți comanda direct și te rog remarca caietul de sarcini (în special culoare)de care aveți nevoie,sau va vom trimite bunurile ca descrierea noastră.

2 .Dacă aveți nevoie de o piesă de bunuri pentru proba sau cererea este mare, vă rugăm,contactați-ne .vom face noastre cele mai bune pentru tine .multumesc .

3. Prețul plătit pentru bunuri exclude orice taxe vamale.Compania noastra nu umăr orice taxe în țara de destinație.

Termen de plata

1. Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.Elementele sunt expediate numai dupa ce plata este comfirmed.

2. Vă sugerăm să acorde cu

Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare este corecta ,vom livra doar a confirmat adresa de facturare.Dacă aveți nevoie să modificați sau să revizuiască adresa ,pls modifica direct pe Labordiagnosticatm.ro .refuzăm orice altă adresă amendament prin e-mail.

Transport

În scopul de a menține bunurile în bună calitate, nostru cu experiență QC va testa fiecare produs strict înainte de expediere.

Vom trimite articolele cât mai curând posibil

Noi nu suntem responsabili pentru eventualele accidente,intarzieri sau alte probleme care intră în responsabilitatea serviciului de transport maritim.Dacă sunteți întâlni unele probleme în livrarea ,ai putea consulta la noi și rezolvate în legitimă.

Tag-uri: multy rochie de domnisoara de onoare roz, rochie lunga de onoare roz, roz prafuit rochii domnișoare de onoare, abgmedr rochii galbene, mica rochie de domnisoara de onoare galben, domnișoara de onoare rochii dantela galben, rochii de domnisoare de onoare lumina, rustic, rochii de domnisoare de onoare roz, rochii de domnisoare de onoare raleigh, aur roz rochii domnișoare de onoare.


  • Grupa De Vârstă - Adult
  • Rochii De Lungime - Podea-Lungime
  • Silueta - O-LINIE
  • Built-in Sutien - Da
  • Imagini Reale - No
  • Numărul De Model - S3754
  • Nume De Brand - LAURAVAN
  • Maneca Stil - Un Umăr
  • Element De Moda - simplu
  • Decor - Ștrasuri din mărgele
  • Decolteu - Dantelate
  • Lungime maneca(cm) - Fără mâneci
  • Tip De Element - Rochii Domnișoare De Onoare
  • Talia - Factori Naturali
  • Tesatura Tip - Sifon

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Noi
Plus Dimensiune Rochii de Mireasa Dantela Aplicatii Pur Gâtului Conservatie Bijuterie Rochii de Mireasa Personalizate Etaj Lungime din Africa Vestido de novia
Plus Dimensiune Rochii de Mireasa Dantela Aplicatii Pur Gâtului Conservatie Bijuterie Rochii de Mireasa Personalizate Etaj Lungime din Africa Vestido de novia Bine ati venit la magazinul nostru ! introducation : magazinul nostru are mai mult de zece ani de istorie de a face rochii și alte haine,avem fabrici profesionale,cele mai bune de vânzare de pre/post vanzare service.când am primit comanda,va vom contacta imediat pentru a vă asigura că toate informațiile vor fi exact așa cum doriți,apoi 1 474.92lei 1 327.42lei
Noi
Bateau Jumătate Mâneci A-Line Rochii De Mireasa Albe Grădină Rochii De Mireasa Primăvară Dantelă Aplicatii Personalizate Pentru Moda Rochie De Mireasa
Bateau Jumătate Mâneci A-Line Rochii De Mireasa Albe Grădină Rochii De Mireasa Primăvară Dantelă Aplicatii Personalizate Pentru Moda Rochie De Mireasa Bine ati venit la magazinul nostru rochia este facuta la comanda.indiferent dacă alegeți o dimensiune standard sau personalizate măsurători, croitori noastre ambarcațiuni fiecare rochie la comanda.vă rugăm să asigurați-vă că detaliile de măsurare adaptate la dimensiunea de care ai nevoie.sistemul dimensiunea implicită este bazat pe 1 261.08lei 756.65lei
Noi
Mireasa Din Umeri Gri Cald Femeie Cape Șal De Blană Faux Sacou Elegant Șal Pelerine Uza Haina De Nunta Împachetări Petrecere Sacou
Mireasa Din Umeri Gri Cald Femeie Cape Șal De Blană Faux Sacou Elegant Șal Pelerine Uza Haina De Nunta Împachetări Petrecere Sacou 222.40lei 151.21lei
Noi
Printesa Rochii Fete cu Flori pentru Nunti Aplicatiile de Dantela Pură Mâneci Lungi Rochie de Minge Pufos Backless Fete Rochie de Ziua de naștere
Printesa Rochii Fete cu Flori pentru Nunti Aplicatiile de Dantela Pură Mâneci Lungi Rochie de Minge Pufos Backless Fete Rochie de Ziua de naștere Bine ati venit la ryan lore magazin notă: 1.asiatice dimensiuni sunt de la 1 la 2 dimensiuni mai mici decât persoanele europene și americane.alege o marime mai mare dacă dimensiunea între două dimensiuni.vă rugăm să permiteți-2-3cm diferențe datorită măsurare manual. 2.vă rugăm să verificați dimensiunea diagramă cu 591.71lei 295.85lei
Noi
Burgundia Femei Elegante, Rochie de Petrecere Sexy V-Neck domnișoara de Onoare Rochii fara Spate Șifon Oaspete de Nunta Dress Femme Vestido De Fiesta
Burgundia Femei Elegante, Rochie de Petrecere Sexy V-Neck domnișoara de Onoare Rochii fara Spate Șifon Oaspete de Nunta Dress Femme Vestido De Fiesta Femei rochii sexy cufunda v gât rochie fără mâneci v ciufulit spate cutat șifon rochie pentru domnisoare de onoare nunta petrecere vestido de festa setul include : 1 buc femei rochie de petrecere stare : brand new material : sifon+poliester caracteristici : femei bretele late v gât deschis spate cutat șifon domnisoara 182.70lei 100.51lei
Noi
Roz Cu Pene Pe Umăr Rochii De Bal Mare Sexy Split Sirenă Lung Matura-Tren Aso Ebi Femei Rochie De Seara Formale
Roz Cu Pene Pe Umăr Rochii De Bal Mare Sexy Split Sirenă Lung Matura-Tren Aso Ebi Femei Rochie De Seara Formale Detalii roz cu pene pe umăr rochii de bal mare sexy split sirenă lung matura-tren aso ebi femei rochie de seara formale personalizate personaliza etaj lungime corsetul spate sub 100 dimensiunea diagramă vă rugăm să alegeți butonul customize dacă dimensiunea standard nu este potrivit, multumesc cum pentru a măsura perfect-montaj 626.14lei 488.39lei
Noi
Lakshmigown Printesa Soft Satin Rochii De Mireasa Pentru Femei 2023 Vestidos Civile Maneca Lunga De Mireasa Fara Spate Rochii De Mireasa
Lakshmigown Printesa Soft Satin Rochii De Mireasa Pentru Femei 2023 Vestidos Civile Maneca Lunga De Mireasa Fara Spate Rochii De Mireasa Dimensiunea diagramă model poza personalizat dimensiune, vă rugăm să alegeți orice dimensiune si sa lasi un mesaj de următoarele măsurători : vă recomandăm că ați măsurătorile luate de către un profesionist cu sub uzura inainte de a cumpara orice rochie. de exemplu:unitate de dimensiune :( centimetri sau inci) 1.full 877.23lei 578.97lei
Noi
Toamna Catifea Femei Costume De Birou Set 2 Buc Violet Sacou+Pantaloni Din Satin Rever Un Buton De Seara Formale Rochie De Bal Personalizate
Toamna Catifea Femei Costume De Birou Set 2 Buc Violet Sacou+Pantaloni Din Satin Rever Un Buton De Seara Formale Rochie De Bal Personalizate Cald notă: dacă dimensiunea standard nu se potrivesc, putem personaliza pentru dumneavoastră personale dimensiunea fără costuri suplimentare ,dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să contactați serviciul clienți despre măsurile de precauție: 1. produsele noastre(costum, sacou, pantaloni, cămașă și așa 515.40lei 412.31lei
Noi
Cer Albastru, Flori Fete Rochie de Dantela Aplicatii Tul Etaj Lungime fara Spate Prima Comuniune pufos Rochii de petrecere
Cer Albastru, Flori Fete Rochie de Dantela Aplicatii Tul Etaj Lungime fara Spate Prima Comuniune pufos Rochii de petrecere Bine ati venit la ryan lore magazin notă: 1.asiatice dimensiuni sunt de la 1 la 2 dimensiuni mai mici decât persoanele europene și americane.alege o marime mai mare dacă dimensiunea între două dimensiuni.vă rugăm să permiteți-2-3cm diferențe datorită măsurare manual. 2.vă rugăm să verificați dimensiunea diagramă cu 701.59lei 350.82lei
Noi
Pe Umăr Dantelă Tul Fata Rochie De Flori Pentru Mireasa Cu Margele De Prima Împărtășanie Rochii Fete Rochie De Petrecere Ziua De Nastere
Pe Umăr Dantelă Tul Fata Rochie De Flori Pentru Mireasa Cu Margele De Prima Împărtășanie Rochii Fete Rochie De Petrecere Ziua De Nastere Bine ati venit la magazinul nostru copii rochie marimi 1.modelul este măsurători 2.măsurarea ghid perfect-montaj rochie începe cu perfect măsurători.înainte de a comanda un made-to-measure rochie de labordiagnosticatm.ro recomandăm găsirea unui profesionale croitor local care vă poate ajuta să măsurați cu precizie.aici, 542.72lei 271.38lei
Noi
Fermecător Boho Pe Umăr Detașabil, Mâneci Lungi de Mireasa Rochii de Mireasa cele mai Recente Iubita Nunta Rochii de Mireasa Fantă Front
Fermecător Boho Pe Umăr Detașabil, Mâneci Lungi de Mireasa Rochii de Mireasa cele mai Recente Iubita Nunta Rochii de Mireasa Fantă Front Bine ati venit la fericirea nunta culoare dimensiune reveni și politica de returnare 1.ai 5 zile pentru a decide dacă elementele sunt potrivite pentru tine după ce le-a primit. 2.puteți returna sau schimba orice nepurtate,nespălate,nealterate,nedeteriorate elemente în ambalajul original, inclusiv ordinul nr. 3.retur 910.17lei 455.09lei
Noi
Sclipitoare Sexy Scurte Rochie De Bal De Lux Cu Margele De Cristal Dantelă Petrecere Cocktail Homecoming Rochii Halat De Bal
Sclipitoare Sexy Scurte Rochie De Bal De Lux Cu Margele De Cristal Dantelă Petrecere Cocktail Homecoming Rochii Halat De Bal 1 041.76lei 833.41lei
Noi
Cocomylody 2021 Fierbinte De Domnisoara De Onoare Rochii Sirena Din Satin Fantă Laterale Cu Dantelă-Up Înapoi Petrecere De Nunta Dră De Onoare
Cocomylody 2021 Fierbinte De Domnisoara De Onoare Rochii Sirena Din Satin Fantă Laterale Cu Dantelă-Up Înapoi Petrecere De Nunta Dră De Onoare [xlmodel]-[foto]-[0000] 438.59lei
Noi
Sexy pe Un Umăr Rochii de Bal cu Manșon de Puf 2021 Side Split Partid Rochie Lunga Rochii de Seara Formale вечерние платья EV57
Sexy pe Un Umăr Rochii de Bal cu Manșon de Puf 2021 Side Split Partid Rochie Lunga Rochii de Seara Formale вечерние платья EV57 Dacă există orice întrebări despre produs,e.g.prețul,timpul de producție,personalizate,sau dacă aveți nevoie de graba la comandă, vă rugăm să ne contactați prin chat online sau mesaj. datorită diferenței de timp între diferite țări, dacă nu putem în timp util a răspunde la tine de chat online. vă rugăm să ne 932.06lei 876.14lei
Noi
Catifea Plus Dimensiune Rochii de Seara Femei Lungi Pe Umar de culoare Verde Închis Formale Rochie Cu Partea Split vestido de fiesta de boda
Catifea Plus Dimensiune Rochii de Seara Femei Lungi Pe Umar de culoare Verde Închis Formale Rochie Cu Partea Split vestido de fiesta de boda De culoare verde închis umăr rece catifea rochii de seara pentru petrecerea de nunta plus dimensiune domnișoară de onoare rochii cu side split detalii rochie v-gât, rece-umăr, închidere cu fermoar-up-inapoi, sirena, podea-lungime, fantă laterală, catifea ocazie prom, seara formale, petrecere de nunta, etc. atenție 1. 534.52lei 427.63lei
Noi
Eightree Catifea Neagra Sirena Rochii De Seara Mâneci Lungi Vintage Gât Înalt Perle Plus Dimensiune Abendkleider Dubai 2023
Eightree Catifea Neagra Sirena Rochii De Seara Mâneci Lungi Vintage Gât Înalt Perle Plus Dimensiune Abendkleider Dubai 2023 Bine ati venit la eightree seara/rochie de bal magazin accept personalizat dimensiune puteți alege orice dimensiune pentru a face ordine și să ne lase un mesaj din măsurătorile proprii ca urmare va fi bine ! 1) bust ______cm/inch 2) talie ______ cm/inch 3) circumferinta soldurilor________cm/inch 4) gol la podea, fără 621.93lei 410.50lei
Noi
Tul alb domnișoară de Onoare rochie de Mireasa Nunta Rochie de Petrecere Aplicatiile Iluzie Jumătate Maneca Rochie de Bal Elegant vestido de noiva Q011
Tul alb domnișoară de Onoare rochie de Mireasa Nunta Rochie de Petrecere Aplicatiile Iluzie Jumătate Maneca Rochie de Bal Elegant vestido de noiva Q011 734.67lei 257.16lei
Noi
Lavanda Scurt Homecoming Rochii 2021 Dantela De Pe Umăr Maneca Lunga-Line Rochie De Bal De Absolvire, Rochii De Vestido De Fiesta
Lavanda Scurt Homecoming Rochii 2021 Dantela De Pe Umăr Maneca Lunga-Line Rochie De Bal De Absolvire, Rochii De Vestido De Fiesta 1.fabrica de preț directă noi avem propria fabrica și de a face în principal high-end de rochii de mireasa si rochii formale.noi oferim tesatura superior, dedica măiestrie, măsurarea precisă și completă sistem qc.produsele noastre sunt cost-eficiente și nu vă vom lăsa în jos, dacă ne alegi pe noi! 2.suport personalizat dacă nu sunteți 542.81lei 434.24lei
Noi
2022 Dubai Spumante Sexy Negru Rochii De Bal Scurte Uzura De Partid Traseu Lung De Înaltă Split Spatele Gol Rochie Concurs
2022 Dubai Spumante Sexy Negru Rochii De Bal Scurte Uzura De Partid Traseu Lung De Înaltă Split Spatele Gol Rochie Concurs Sfaturi cald: 1.toate rochiile din magazin pot fi personalizate în mărime și culoare. 2.vă rugăm să selectați o dimensiune de aproape de dimensiunea corpului de a prezenta ordinea. 3.dacă ai nevoie de personalizat, vă rugăm să-mi dumneavoastră de măsurare. 4.ceva nevoie de ajutor,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. 5.vă 751.48lei 450.87lei