Sexy argintiu Latex Mascul Boxer Chilotei pantaloni Scurți de Moda de Lenjerie intima Boxeri pantaloni scurți argintiu

În stoc SKU: l26805 164.49lei 139.84lei
Cantitatea:

Sexy argintiu Latex Mascul Boxer Chilotei pantaloni Scurți de Moda de Lenjerie intima Boxeri pantaloni scurți argintiu

Material:100% latex natural

Dimensiune si Culoare: Toate dimensiunile sunt disponibile, de Culoare este disponibil ,personalizat este binevenită

Grosime:Default 0,4 mm(0.3 mm,0.6 mm,0.8 mm-1mm sunt de asemenea disponibile,diferența de preț.)

PS:Dacă dumneavoastră preferat de culoare și dimensiune nu este în listă, vă rugăm să nu ezitați să lăsați un mesaj pentru noi.Unele private personalizate prețurile pot

fi diferit, vă rugăm să ne contactați înainte de a cumpăra.

NOTĂ:

1.Dacă ai nevoie de o altă culoare sau dimensiune, vă rugăm să rețineți, atunci când comanda. (Dimensiunea client,pls.Oferi detaliate marimile personale.)

2.Dacă alegeți un stil personalizat, ar putea avea nevoie de un timp mai lung de producție, apreciem mare răbdare de așteptare.Vă mulțumesc foarte mult!

3.Dacă nu sunteți sigur cu privire la DIMENSIUNEA, vă rugăm să furnizați datele dumneavoastră cu noi, vă vom ajuta să alegeți, vă mulțumesc.

4.Metalice serie de culori,un cost suplimentar va fi taxat(detalii pls.contact prin mesaj)

5.Culoarea produselor poate diferi de imaginile prezentate din cauza stare de iluminare, unghi de fotografiere, alt monitor si etc.

Dimensiunea Diagramă pentru Referință.

Măsura Dimensiunea Corpului ca Imagine

Culori

Mai jos este o listă cu toate culorile pe care le poate alege de la.Dacă costumul vine cu mai mult de 1 culoare, vă rugăm să fie clar în câmpul Notă în casă așa cum îți dorești.Vă rog să observați că o ușoară abatere de culoare este greu să evite în totalitate.

TIMP de PRODUCȚIE : Din moment ce toate elementele sunt 100% lucrate manual , deci avem nevoie de aproximativ 7-25 zile pentru producție.

Poartă

În general latex hainele sunt concepute pentru a fi etanș.Prin urmare, ele pot fi dificil de a pune pe fără ajutorul unui lubrifiant.Există 3 metode principale de pregătire latex catsuit pentru a purta.

(1) Ușor de praf interiorul hainei cu talc înainte de a pune pe, pentru că fără stăpân talc și praf este foarte vizibil împotriva cauciuc.

(2) Folosiți un silicon lubrifiant pe bază de, cum ar fi "Eros Bodyglide" sau "Eros Cult Dressing Ajutor".Aplicați un strat subțire de acoperire la interior din îmbrăcăminte și de piele dacă este necesar.

(3) O a treia metodă de a reduce sau elimina frecare mare din latex atunci când dressing este de a clorurate de cauciuc.

Cauciuc pot fi marcate cu ușurință sau sfâșiat cu unghiile dacă forța excesivă este utilizat atunci când trăgând de pe îmbrăcăminte.Asigurați-vă că haina este bine lubrifiat sau talced.Ați putea dori, de asemenea să poarte o pereche de mănuși ușoare de bumbac pentru a evita orice deteriorare.

Atunci când manipularea latex cu mâinile goale, asigurați-vă că acestea sunt curate înainte de a veni în contact cu dvs. de îmbrăcăminte.Fi conștienți de faptul că de cauciuc pot fi colorate permanent maro dacă intră în contact cu cupru, alamă sau bronz - ai grijă cu monede de cupru.

Nu expuneți niciodată latex pentru uleiuri esențiale.

Nu expuneți niciodată haina ta de flăcări și foc ca arsuri de cauciuc.

Lustruire

Haina ta va fi livrat la tine unshined.Să strălucească, vă recomandăm să folosiți un silicon pe bază poloneză, cum ar fi "Eros Bodyglide"sau "Eros Cult Dressing Ajutor"

Să nu mai strălucească folosind mobilier poloneză și pentru a evita lubrifianti pe baza de ulei si creme ca acestea distrug cauciucul.

Nu frecați suprafața exterioară a ta haină prea grea, sau cu o cârpă aspră, ca suprafață lucioasă poate fi permanent zgâriat.

Curățare

Puteți de cauciuc se spală hainele în apă curată, caldă.Evita detergenți și săpunuri.Întotdeauna șterge excesul de apă cu un prosop moale și se lasă să se usuce plat sau atârnat la uscat.Cauciuc poate fi zgâriat dacă frecat prea tare, astfel încât să fie blând.

Niciodată uscat rufe, fierul de călcat îmbrăcăminte dumneavoastră.

Depozitare

Latex hainele sunt cel mai bine stocate închis într-un dulap, departe de surse de căldură, lumină (în special în lumina strălucitoare a soarelui și UV puternice de lumină care se vor degrada lumină haine colorate), metale, uleiuri, solvenți, grăsimi și foc.Evita umed condițiile de depozitare.

Politica De Returnare

1. Toate elementele sunt să fie făcute ca 95% similare ca imagine; ar trebui să strălucească prin tine.

2. Avem echipa QA pentru a testa produsele sunt funcționează corect înainte de acestea sunt ambalate și trimise la tine.Dar ai nevoie pentru a confirma dimensiunea îmbrăcăminte cu atenție înainte de cumpărare.

3. Refuzăm returna produsele fără probleme de calitate.

4. Noi nu suntem responsabili pentru daune la articolele în timpul transportului.Din nou, este recomandat să cumpere de asigurare!

5. Dacă aveți orice problemă cu elementul, vă rugăm să ne contactați înainte de a face o dispută cu afacerea noastră!

6. Schimb: în Termen de 7 zile, puteți exchangea unul nou după ce ne-am autorizat; schimburi numai pe gata făcute bucăți, nu pe custom.Nu oferim restituiri deci, vă rugăm să consultați diagramă de dimensionare și, de asemenea, nu ezitați să mă contactați dacă aveți orice alte întrebări cu privire la dimensionare.

7. Revenit element acceptat în termen de 2 zile după ce l-ați primit.

Despre Feedback-Ul

Feedback-ul este foarte important pentru amândoi, dacă sunteți mulțumit cu noastre de produs și serviciu, vă rugăm să ajute pentru a posta un feedback pozitiv pentru noi, vom face același lucru pentru tine.Vă rugăm remarcat faptul că nu vom accepta feedback-ul negativ și de soluționare.Dacă sunteți nemulțumit cu articol, vă rugăm să ne contactați în primul rând, în loc de eliberare feedback-ul negativ sau de litigiu, se va da o soluție rapidă.Vă mulțumesc foarte mult!!!!


  • Tip De Element - Lenjerie de corp
  • Gen - BĂRBAȚI
  • CN - Guangdong
  • Caractere - Canterbury
  • Material - Latex
  • Utilizare Specială - Costume
  • Tip De Sursă - original
  • Componente - Pantaloni scurți
  • Origine - China Continentală

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Noi
ManLuYunXiao Săgeată Verde Costum Quentin Lance Costum De Halloween Cosplay Costum Pentru Bărbați Adulți Set Complet Oamenii De Bază Personalizate
ManLuYunXiao Săgeată Verde Costum Quentin Lance Costum De Halloween Cosplay Costum Pentru Bărbați Adulți Set Complet Oamenii De Bază Personalizate 191.90lei
Noi
Anime Papusa de Plus Genshin Impact baizhu Șarpe de Jucărie Cosplay prop vii 140cm
Anime Papusa de Plus Genshin Impact baizhu Șarpe de Jucărie Cosplay prop vii 140cm Genshin impact baizhu șarpe papusa de plus jucarie cosplay prop vii 140cm lungime:140cm material:pluș 163.81lei 147.45lei
Noi
WAYLIKE Halloween Chagi Fantoma Regelui Masca de Halloween De Latex Cosplay Măști Înfricoșătoare Mascaradă Masca Korku Maskesi Petrecere
WAYLIKE Halloween Chagi Fantoma Regelui Masca de Halloween De Latex Cosplay Măști Înfricoșătoare Mascaradă Masca Korku Maskesi Petrecere 【non-toxic, inodor】 - să fie făcute de înaltă calitate, 100% natural latex de cauciuc.foarte natural, realist și ușor de curățat.noastre produse din latex sunt verificate de către rohs. 【vizibilitate și de permeabilitate la aer】 - nu există obstacole în fața ta și de respirație.puteți vedea prin ochi de masca.aceasta 256.61lei 89.81lei
Noi
Anime Chloe Breloc Cheie Inel Pandantiv Drăguț Mic Pernă Mini Dakimakura Sac De Telefon Breloc Pandantiv Dublu Partea
Anime Chloe Breloc Cheie Inel Pandantiv Drăguț Mic Pernă Mini Dakimakura Sac De Telefon Breloc Pandantiv Dublu Partea Nume produs: mini perna accesorii dimensiune: 4x12cm, 6x18cm umplere: pp bumbac material: peachskin utilizare pentru:sac de pandantiv,cheie lanț,pandantiv telefon (obiecte reale fotografiate,piratate, legea va fi supusă investigației.) 30.36lei 21.57lei
Noi
Anime Haikyuu!! Shinsuke Kita Miya Atsumu Osamu Cosplay Costum Adult, Unisex Sus Pantaloni Scurți De Halloween Școală Echipa De Volei Uniformă
Anime Haikyuu!! Shinsuke Kita Miya Atsumu Osamu Cosplay Costum Adult, Unisex Sus Pantaloni Scurți De Halloween Școală Echipa De Volei Uniformă Anime haikyuu!!shinsuke kita miya atsumu osamu cosplay costum adult, unisex sus pantaloni scurți de halloween școală echipa de volei uniformă costum pentru detalii:top, pantaloni scurti achiziționarea note dimensiune va rugam sa verificati dimensiunea diagramă și cum pentru a determina dimensiunea înainte de a cumpăra.te rog rețineți 140.70lei 85.82lei
Noi
Scaramouche Cosplay Anime Joc Genshin Impact Costum, Pălărie, Pantofi Peruca Halloween Genshin Cosplay Costum De Scaramouche
Scaramouche Cosplay Anime Joc Genshin Impact Costum, Pălărie, Pantofi Peruca Halloween Genshin Cosplay Costum De Scaramouche Scaramouche cosplay anime joc genshin impact costum, pălărie, pantofi peruca halloween genshin cosplay costum de scaramouche 689.63lei 344.84lei
Noi
Clone Wars Ahsoka Tano Cosplay Costum Adult Uniformă Costume De Halloween Costum De Carnaval
Clone Wars Ahsoka Tano Cosplay Costum Adult Uniformă Costume De Halloween Costum De Carnaval ❤ inclus de: banderolă*8 + curea + mănușă*2 + colier + pantof acoperi*2 + top + pantaloni + obiecte de acoperit capul ❤ material: amestec de bumbac + haină de piele + proteine din lapte de fibra + poliester dimensiuni si detalii >> 504.16lei 393.23lei
Noi
KIYO-KIYO Joc FGO Cosplay Soarta/Comanda mare Izumo no Okuni Cosplay Costum Costume de Halloween Rochie pentru femei
KIYO-KIYO Joc FGO Cosplay Soarta/Comanda mare Izumo no Okuni Cosplay Costum Costume de Halloween Rochie pentru femei Va trimise în termen de 20-25 zile de la comanda include: așa cum a arătat dimensiunea graficul de măsurare: bine ati venit la kiyo-kiyo magazin, vom lua comisia prea ^ ^ pentru personalizat/dimensiune , personalizate cosplay costumessome costume în magazinul nostru aveți opțiunea de one size , one size=personalizate/dimensiune 1 275.35lei
Noi
Halloween Diavolul Negru, Costum Costum Vrajitoare Vampir Costum Cosplay cu Palarie Carnaval de Performanță Îmbrăcăminte
Halloween Diavolul Negru, Costum Costum Vrajitoare Vampir Costum Cosplay cu Palarie Carnaval de Performanță Îmbrăcăminte Marime:m,l,xl element include:rochie,palarie 146.27lei 102.41lei
Noi
Yor Falsificator Cosplay PU Bodysuit Bunny Costum Femei Anime Iepuras Negru Accesorii Costum Costum de Halloween
Yor Falsificator Cosplay PU Bodysuit Bunny Costum Femei Anime Iepuras Negru Accesorii Costum Costum de Halloween 321.82lei 144.82lei
Noi
Spion x Familiei Cosplay Yor Falsificator Roșu Rochie Pulover Anime Costume pentru Femei Carnaval Petrecere de Halloween Performanță ACGN Arată
Spion x Familiei Cosplay Yor Falsificator Roșu Rochie Pulover Anime Costume pentru Femei Carnaval Petrecere de Halloween Performanță ACGN Arată 197.34lei 108.53lei
Noi
Eroul meu mediul Academic Boku No Hero Akademia Izuku Midoriya Cosplay Himiko Kai Chisaki uniformă școlară Costume uniformă de Luptă
Eroul meu mediul Academic Boku No Hero Akademia Izuku Midoriya Cosplay Himiko Kai Chisaki uniformă școlară Costume uniformă de Luptă Eroul meu mediul academic boku no hero akademia izuku midoriya cosplay himiko toga kyoka jirou uniformă școlară costume uniformă de luptă pachet:strat+tricou+pantaloni+cravata material:uniformă bumbac,satin dimensiune:vă rugăm să alegeți dimensiunea la dimensiunea de masă,dacă aveți nevoie de personalizat,vă rugăm să 564.20lei
Noi
Anime SK8 Infinity SK OPT SK∞ Caz Creion Langa Hasegawa Cosplay Pen Sac de Școală Pungi de Depozitare Fete Băiat Student Caseta de Creion
Anime SK8 Infinity SK OPT SK∞ Caz Creion Langa Hasegawa Cosplay Pen Sac de Școală Pungi de Depozitare Fete Băiat Student Caseta de Creion Anime sk8 infinity sk opt sk∞ caz creion langa hasegawa cosplay pen sac de școală pungi de depozitare fete băiat student caseta de creion 100% de brand nou și de bună calitate material: compozit din poliester culoare:așa cum se arată în imagine dimensiune:8*8*19 cm ambalaj: 1 buc nota:culoarea poate fi un pic diferit, datorită efectului 103.09lei 82.47lei
Noi
Anime Jujutsu Kaisen Gojo Satoru Fushiguro Toji Se Agită Nisipuri Mișcătoare Acrilice Breloc Sac Pandantiv Model De Suport Jucărie Cosplay Cadou
Anime Jujutsu Kaisen Gojo Satoru Fushiguro Toji Se Agită Nisipuri Mișcătoare Acrilice Breloc Sac Pandantiv Model De Suport Jucărie Cosplay Cadou 100% de brand nou și de bună calitate material:acril culoare:așa cum se arată în imagine dimensiune:despre ... pachet: 1buc notă: deoarece computerul de afișare este diferit, produsul va avea o diferență de culoare! datorită măsurare, de obicei, dimensiunea reală va fi de 1-2cm de eroare, vă rugăm să 57.28lei 48.67lei
Noi
Tokyo Răzbunătorul Svastica Sano Manjiro Cosplay Pantofi Cizme Unisex Alb Trend
Tokyo Răzbunătorul Svastica Sano Manjiro Cosplay Pantofi Cizme Unisex Alb Trend 294.36lei 206.04lei
Noi
COSMART UN Călător În Timp Și Spațiu Eroina Cosplay Costum Lolita Rochie Uniformă Cu Pulover Haina Petrecere de Halloween Costum
COSMART UN Călător În Timp Și Spațiu Eroina Cosplay Costum Lolita Rochie Uniformă Cu Pulover Haina Petrecere de Halloween Costum Cosmart un călător în timp și spațiu eroina cosplay costum lolita rochie uniformă cu pulover haina petrecere de halloween costum unisex s-3xl descriere: stare: nou anime: un călător în timp și spațiu: eroina material: piele intoarsa+thickiy ronior+o să stai pe bară+sifon+imprimare include: pulover + tricou + veat+ fusta + agitația 1 036.23lei 746.09lei
Noi
Genshin Impact Collei Costume Peruca Cosplay Costum de Halloween pentru Femei Peruca Joc Anime Petrecerea Sumeru Collei Costum bal Mascat
Genshin Impact Collei Costume Peruca Cosplay Costum de Halloween pentru Femei Peruca Joc Anime Petrecerea Sumeru Collei Costum bal Mascat Genshin impact collei costume peruca cosplay costum de halloween pentru femei peruca joc anime petrecerea sumeru collei costum bal mascat 116.64lei 50.16lei
Noi
Claire Redfield Cosplay Costum Sacou Uniformă Costume Femei Adulte Halloween Costum De Carnaval
Claire Redfield Cosplay Costum Sacou Uniformă Costume Femei Adulte Halloween Costum De Carnaval Descriere material: căptușeală de material, piele artificiala inclus de: haina, vesta, centura, toc 537.01lei 418.88lei
Noi
Tokyo Răzbunătorul Matsuno Chifuyu Peruca Cosplay Căldură De Aur Fibre Sintetice Par Scurt + Liber Peruca Capac Rol Petrecere
Tokyo Răzbunătorul Matsuno Chifuyu Peruca Cosplay Căldură De Aur Fibre Sintetice Par Scurt + Liber Peruca Capac Rol Petrecere 85.05lei 42.55lei