Vintage 5 Lumini de Cristal Lampă de Masă, Masă de Birou lustră Cristal Lustre de cristal Candelabru Lampă de Masă Centrală

În stoc SKU: l3133 2 401.53lei 1 440.93lei
Cantitatea:

Achiziționarea Note

1. Pls nu da-ne de rău sau neutru feedback-ul direct, ca nu e nimic de rezolvat pentru tine, dacă te întâlnești orice problema, va rugam sa ne lăsați un mesaj și să aștepte pentru soluția cea mai bună.

2. Toate pachetele sunt verificate înainte de expediere, e în stare bună, dacă ați primit un pachet deteriorat, pls nu-l semneze și cere de curierat să-ți dau raportul daune, și apoi să ne contactați, astfel încât să putem privi în ea și se aplică pentru despăgubiri de curierat .Dacă nu, cere daune raport, noi nu va fi responsabil pentru orice daune cauzate prin curier.

3. Pls nu deschide un litigiu înainte de a ne contacta, atunci când a deschis un litigiu, aliepxress echipa se va implica în acest caz, se va rezolva fara confirmare, și ei nu pot da o soluție profesională pentru tine, pentru că ei nu știu nimic despre domeniul iluminatului.Noi credem ca tu vrei sa-ti rezolve problema corect nu?Contactați-ne pentru a obține o soluție mai bună.

4. Am obiceiul de a furniza servicii post-vânzare pentru persoana care deschide disputa sau dă neutru sau feedback-ul rău la întâmplare.

Compania noastră se specializează în exportul de iluminat de calitate, absolut sincer operare.

1. Taxe de Import, impozite și alte taxe vamale nu sunt incluse în prețul sau costul de transport maritim.Acestea sunt responsabilitatea cumparatorului.Pls verifica cu personalizat de birou pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de cumpărare.

2. Vom decide metoda de transport maritim TRANSPORT GRATUIT pentru toate comenzile.Dacă ai nevoie de o anumită metodă de transport maritim, pls lasa-ne un mesaj atunci când plasarea comenzii.

3. Scopul nostru este de a furniza produse de bună calitate pentru fiecare client.Toate produsele noastre au fost testate, verificate și ambalate în condiții bune, cu buna piese de schimb.Dacă elementele pe care le-a primit este defect, va rugam sa ne contactati imediat, va vom furniza cea mai bună soluție(retrimite înlocuire sau de rambursare)

4. Pls NU deschide disputa sau scrie un rău sau neutru revizuire direct, fără nici un contact.Tu ai cuvintele noastre aici: Toate problemele pot fi rezolvate printr-o comunicare bună, sperăm toți clientul nostru poate mulțumiți cu produsele și serviciile noastre.Dacă aveți orice probleme cu privire la produsele sau serviciile noastre, vă rugăm să ne contactați în primul rând și vă vom oferi o soluție perfectă.

Cumpărătorii care plasa comanda va fi considerată a fi de acord cu acești termeni și condiții.

5. MEEROSEE este producator direct , am putea face nu numai normal, lumini arătat pe site-ul, dar, de asemenea, personaliza lumini pe solicitările dumneavoastră speciale.Bine ați venit să ne contactați.

6. Trimite-ne mesaj , bine ai venit să ne contactați în orice moment, vom răspunde în termen de 24 de ore.

Vintage 5 Lumini de Cristal Lampă de Masă, Masă de Birou lustră Cristal Lustre de cristal Candelabru Lampă de Masă Centrală

Categorie: Tabelul Candelabre Lumină Stil: Cristal, Modern, Vintage, Negru Brand: Meerosee Model No: MD2520 L5 Material:Cristal, Metal Lățime:600mm(23.6 inch) Înălțime:670mm(26.3 inch) Bec: bec Incandescent Bec de Bază: E12 sau E14 Numărul de Lumini: 5 PC-ul Bec Inclus sau Nu: Becurile Nu sunt incluse Potrivit Tensiune: 110V-240V Putere: comuna becuri 200 watt; becuri cu LED-uri de 15 watt Culoare: Negru Asamblare de Bază este necesar.Manualul de utilizare este inclus.Garanție:3 ani, Dacă aveți nevoie pentru a cumpara becuri cu LED-uri, pls contactati-ne

Meerosee de iluminat este un producător de profesionist specializat în R & D, proiectare, producție și vânzări de Iluminat Interior.

1. Calitatea produsului este asigurată.Suntem o fabrica direct, de la achizițiile de materii prime, accesorii hardware de prelucrare la lumina asamblarea, testarea, toate aceste producătoare de procedură este sub controlul nostru total.

2. Serviciul este garantat.Noi avem propria noastră fabrică, atunci când achiziționează bunuri de la noi, indiferent de daunele cauzate în timpul transportului sau instalării întrebări, după-vânzare de servicii pentru clienți și de inginerie tehnologie ar răspunde la problema ta de la prima dată, pentru a vă ajuta să rezolve orice problemă complet.

3.De Înaltă Calitate Și Preț Competitiv.Suntem o fabrica direct, astfel încât nu există nici un cost de intermediar sau terț, pretul este de numai costul de producție și profitul din fabrica.

4. Meerosee este înregistrată în multe țări, cum ar fi China, statele UNITE ale americii, Canada, Japonia și majoritatea țărilor Europene.Brand-ul nostru este protejat de legile locale.

5. Scopul nostru este de a furniza produse de cost-eficiente și asigurați-vă că aveți o experiență plăcută la cumpărături aici.

1. Ne bazăm pe Labordiagnosticatm.ro reputație și de satisfacție a clienților pentru a reuși.Prin urmare, feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi.

2. Dacă vă place produsele noastre, pls ia un minut să ne dea 5 stele de feedback .Acțiunea dumneavoastră este cea mai mare putere de a ne face mai bine.Vom face același lucru pentru tine.

3. Dacă nu sunteți mulțumit aici, pls contactati-ne pentru a obține o soluție înainte de a vă decide să lăsați un feedback neutru sau negativ, va rugam sa ne dea posibilitatea de a rezolva orice problema pentru tine, multe mulțumiri.

1. Experiență: fabrica de Profesionist cu 10 Ani iluminat interior exportul de experiență.

2. Garanție de 3 Ani pentru toate produsele de serie.

3. 100% perfect de ambalare (Gratuit piese de schimb pentru orice piese rupte)

4. Cea mai bună calitate, preț Competitiv cu livrare rapida

5. 24-ore răspuns : Orice mesaj sau e-mail va fi răspuns în termen de 24 de ore.

6. Calificat si constiincios lucrătorilor cu peste 8 ani de experienta.

7. CE & Rosh pentru toate produsele noastre aplicate la general Europa macket, UL pentru iluminat speciale accesorii aplicate în statele UNITE ale americii .Dacă aveți nevoie de detalii de certificate, pls contactati serviciul clienti.

Tag-uri: vikinga lampă de masă, aspen lampă de masă, balvi lampă de masă, firefly lampă de masă, turcoaz lampă de masă, ventage lampă de masă, industral lampă de masă, vintange lampă de masă, futurist lampă de masă, goldplated lampă de masă.


  • Garanție - 3 ani
  • Putere - 11-15W
  • Articol - Tabelul de epocă de lumină
  • Certificare - ce
  • Caracteristici - negru lampă de masă
  • Tip De Element - Lămpi De Masă
  • Este De Becuri Incluse - No
  • Finisaj - fier
  • Este Estompat - No
  • Culoare - Negru
  • Dimensiune - W600mm H670mm
  • Tensiune - 110V, 220V, 110V-240V
  • Culoarea caroseriei - Negru
  • Tipul De Bază - E14 sau E12
  • Sursa De Alimentare - AC
  • Tip Comutator - Buton de comutare
  • Material - CRISTAL, CRISTAL, Metal
  • Umbra Direcție - Jos
  • Numărul De Model - MD2520
  • Technics - Placat cu
  • Sursa De Lumina - Becurile Incandescente
  • Descriere - Negru Masă corp de iluminat
  • Nume De Brand - MEEROSEE
  • Corpul Material - fier, CRISTAL
  • Cadru De Culoare - Negru
  • Umbra Tip - Shadeless
  • Stil - Modern Lampă De Masă
  • Cerere - Pat Cameră, Camera De Zi, Dormitor, Culoar, veranda, HOL, Coridorul

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Noi
Modern glob de Cristal Plafon Lumina Umbra de Bijuterii Minge Minimalist Led Lampă de Plafon pentru Camera de zi Bucătărie Acasă Corpuri de iluminat Decor
Modern glob de Cristal Plafon Lumina Umbra de Bijuterii Minge Minimalist Led Lampă de Plafon pentru Camera de zi Bucătărie Acasă Corpuri de iluminat Decor Notă: vă rugăm să confirmați culoare a lămpii înainte de cumpărare. vă rugăm să permiteți-1-3mm erorilor datorate manuală de măsurare. becul nu este inclus. vă rugăm să asigurați-vă că instalați lămpi și felinare, în caz de o pană de curent. dacă aveți orice probleme legate de tranzacție sau mărfurile 197.88lei 122.71lei
Noi
Personalizate în aer liber, magazin de telefoane mobile semn de nume 3D luminat litere
Personalizate în aer liber, magazin de telefoane mobile semn de nume 3D luminat litere Led-uri personalizate magazin de telefoane mobile semn 3d luminat litere material : acril si pvc metoda de instalare : de sticlă de lipici sau șuruburi tipuri de iluminare : tot aprins sursa de iluminat :led-uri smd sau grb led sursa de alimentare :ac110v, ac220v putere de operare :dc12v viață :iluminat 8-10hours/zi, durata de viață 1 535.23lei
Noi
Solar, Grădină De Lumină Led-Uri De Flori De Iluminat Zână Șir De Lumini În Aer Liber De Crăciun A Lanțului De Lampa Floare De Feston Petrecere Acasă Decorare
Solar, Grădină De Lumină Led-Uri De Flori De Iluminat Zână Șir De Lumini În Aer Liber De Crăciun A Lanțului De Lampa Floare De Feston Petrecere Acasă Decorare Descriere: panou solar: 2v/100ma material: pvc, sârmă de cupru baterie: 600mah ni-mh baterie lumini cu led-uri: 20/100led iluminat culoare: cald, multicolor timp de încărcare: 6-8ore woriking time: 8-10hrs 8 moduri de iluminare: 1: ciclu automat 2: val schimba 3: schimba luminile si cursa 4: 52.70lei 28.46lei
Noi
Creative lampă de tavan camera de zi dormitor lampă de plafon sala de mese acasă decor Agățat Lampă Simplă a CONDUS lumina de noapte droplight
Creative lampă de tavan camera de zi dormitor lampă de plafon sala de mese acasă decor Agățat Lampă Simplă a CONDUS lumina de noapte droplight 932.10lei 466.05lei
Noi
1buc Impermeabil Frigider Lampă Bec LED 3W E14 E12 Cuptor cu Microunde Lumină AC 110V 220V SMD 5050 Congelator Iluminat Pentru Acasă
1buc Impermeabil Frigider Lampă Bec LED 3W E14 E12 Cuptor cu Microunde Lumină AC 110V 220V SMD 5050 Congelator Iluminat Pentru Acasă 1buc impermeabil frigider lampă bec led 3w e14 e12 cuptor cu microunde lumină ac 110v 220v smd 5050 congelator iluminat pentru acasă caracteristici - de înaltă luminozitate - viață lungă - consum redus de energie - culori vibrante - simplu de instalat caietul de sarcini led lampă de cristal lumina caietul 12.51lei 7.75lei
Noi
2 buc Simulate de floarea eternă floare de perete LED decor creativ decor perete living perete lampă de agățat lampă de perete
2 buc Simulate de floarea eternă floare de perete LED decor creativ decor perete living perete lampă de agățat lampă de perete Lampa decor creativ decor perete living perete lampă de agățat lampă de perete 1. dimensiunea placii: 26x 13cm 2. poate dimensiuni: 13 x 7.5 cm 3. șir de lumină: 2m, cu 20 de led-uri, trei nr 5 baterii (livrat fără acumulatori), control de la distanță cu baterii buton 4. lumina: alb cald 5. buchet de flori: floarea-soarelui 371.03lei 196.66lei
Noi
USB Lampa de Birou Trei Temperatură de Culoare Diminuare Atinge de Învățare Lampa de Birou Furtun Flexibil Pentru Birou se Poate Transforma 360 de Grade
USB Lampa de Birou Trei Temperatură de Culoare Diminuare Atinge de Învățare Lampa de Birou Furtun Flexibil Pentru Birou se Poate Transforma 360 de Grade Gamă largă de sursă de lumină moale face noaptea târziu ca dimineata fiecare detaliu este construit cu ingeniozitate și păzit de ea simplu noi lampă de masă de bază poate fi, de asemenea, un suport de telefon mobil liber de 360 de grade furtunul, ușor și rapid să se adapteze în mod arbitrar culoare:alb material:pp dimensiune:38 73.73lei 59.00lei
Noi
Decoratiuni pentru Casa Neon Semn de Fructe Semne de neon Tub de Sticlă lumini de neon Cameră de Recreere Windows Semn Iconic Lumina de Neon Lămpi de Artă
Decoratiuni pentru Casa Neon Semn de Fructe Semne de neon Tub de Sticlă lumini de neon Cameră de Recreere Windows Semn Iconic Lumina de Neon Lămpi de Artă Acest link pentru personalizate, semne de neon,sunt de dimensiuni 17x14 (wxh)cm(cadru metalic)= cm te rog, spune-ne ideea ta sau trimite-ne poza ta/logo-ul,putem face design gratuit pentru tine după plata ta!! real neon – este real neon, nu led-uri de plastic.se poate lumina întreaga cameră neagră, adăugarea de efecte pentru camera 690.85lei 525.05lei
Noi
Led-Uri Moderne Candelabru Pentru Living Sala De Mese Rotunde Home Decor Agățat Lampă Creative Dreptunghi Bucătărie, Cristal, Corp De Iluminat
Led-Uri Moderne Candelabru Pentru Living Sala De Mese Rotunde Home Decor Agățat Lampă Creative Dreptunghi Bucătărie, Cristal, Corp De Iluminat Led-uri moderne candelabru pentru living sala de mese rotunde home decor agățat lampă creative dreptunghi bucătărie, cristal, corp de iluminat produs destails: articol nr: 67170 element de stil: modern element de culoare: aur carcasă, gri fumuriu + cristal element dimensiune: dia50cm--aproximativ 15kg dia60cm--despre 3 097.87lei 2 137.54lei
Noi
Mini Lanterna LED-uri Lumina de Lucru Portabil de Buzunar Lanterna, Brelocuri USB Reîncărcabilă Pentru Camping în aer liber Mică Lumină Tirbușon
Mini Lanterna LED-uri Lumina de Lucru Portabil de Buzunar Lanterna, Brelocuri USB Reîncărcabilă Pentru Camping în aer liber Mică Lumină Tirbușon 1. luminozitate ridicată-acest breloc lanterna poate emite până la 500 de lumeni de lumina.acesta oferă lumină strălucitoare dintr-un unghi larg.mare tehnologie cob led-permite luminii să fie folosit ca o mica opera de lumină și lumina de urgență. 2. design portabil - cel mai puternic magnet de bază și mâner rotativ permite să 22.66lei 15.63lei
Noi
Scrisoare acrilice Formă de Lumină de veghe LED Portabil Elegant Decorative Agățat de Perete Grădină de Iluminat Lampa cu Controler
Scrisoare acrilice Formă de Lumină de veghe LED Portabil Elegant Decorative Agățat de Perete Grădină de Iluminat Lampa cu Controler Descriere: material fin: lumina de noapte este de bine acrilice făcut, care este firma, durabil și nu este ușor de a sparge. elegant: lumina de noapte este conceput pentru a fi o scrisoare de forma, care este la modă și elegant de a folosi ca decor. cablu de alimentare: lumina de noapte este conceput pentru a fi cablul de alimentare, 274.15lei 164.49lei
Noi
LED-uri Montate pe Suprafață Lumini Plafon Pliabil la 360 de Grade Rotative CREE 5W 10W 15W 20W AC 110V-220V flux luminos Lampă Spot COB
LED-uri Montate pe Suprafață Lumini Plafon Pliabil la 360 de Grade Rotative CREE 5W 10W 15W 20W AC 110V-220V flux luminos Lampă Spot COB Nu:dacă achiziționați thislamp,vom default trimite 220v, dacă doriți 110v,vă rugăm să faceți un comentariu în ordine. descriere: modle: led de mare putere tavan corp de iluminat /condus în jos lumina putere: 5w 10w 15w 20w culoare: alb cald(2800 - 3000k);alb pur (4000-4500k),alb rece (6000-6500k) tensiune de intrare: 82.24lei 73.18lei
Noi
1buc Condus Electronice fără flacără fără Fum de Lumânare Lumina alb cald butonul de celule Transport Gratuit
1buc Condus Electronice fără flacără fără Fum de Lumânare Lumina alb cald butonul de celule Transport Gratuit Forma minunat vă oferă decor frumos de camera butonul de celulă (include ) transport nava de ems, dhl,fedex, china post air mail, china post air parcel și o altă cale. dhl, de obicei, durează 3-7 zile lucratoare ems shipping, de obicei, durează 8-12 zile lucratoare fedex de transport maritim, de obicei, durează 120.58lei
Noi
1-5 buc LED-NightLight Ciuperci Luminos Lampă Lumina Alb Cald-control Dormitor Copil de Dormit Lumină Decor Acasă
1-5 buc LED-NightLight Ciuperci Luminos Lampă Lumina Alb Cald-control Dormitor Copil de Dormit Lumină Decor Acasă Led atmosfera lumini built-in baterie buton ciupercă forma de dormit veioza estompat luminos jucărie de economisire a energiei pentru dormitor caracteristici: 1. schimbare de culoare: 7 culori, lumina nu are fix culoarea, și se poate schimba într-o varietate de culori. 2. de economisire a energiei: valoare calorică scăzută și 1.81lei 1.27lei
Noi
Portabil Mini Lanterna P70 Lanterna Puternica Lumina Super-Luminos în aer liber rezistent la apa de Mare Putere cu USB Reîncărcabilă Lanterna LED-uri
Portabil Mini Lanterna P70 Lanterna Puternica Lumina Super-Luminos în aer liber rezistent la apa de Mare Putere cu USB Reîncărcabilă Lanterna LED-uri Modname=produse&cols=4&colspace=10&rowspace=10&showname=true&showprice=true ne $46 ne $88 ne $43 $25 $28 dolari sua 23 ne $58 $46 modname=ckeditor 142.56lei 121.17lei
Noi
În aer liber solar din oțel inoxidabil LED scara lampa impermeabil balustrada lampa acasă lampa de gradina solara energie 4buc/lot Gratuit shippin
În aer liber solar din oțel inoxidabil LED scara lampa impermeabil balustrada lampa acasă lampa de gradina solara energie 4buc/lot Gratuit shippin Noua tehnologie solară lumini de gradina au următoarele caracteristici: absolut nici cabluri și ușor de instalat solar baterie:2v 120ma reîncărcat de panouri solare sub lumina soarelui baterie reîncărcabilă : ni-mh 1xaa 600mah baterie inclus ideal pentru zonele unde convenționale alimentarea cu energie electrică 231.33lei 171.20lei
Noi
USB de Încărcare de Înaltă Luminozitate Lanterna Reglabil Portabil Lumina de Lucru Pescuit de Noapte Proiector Auto Repararea lumina Reflectoarelor
USB de Încărcare de Înaltă Luminozitate Lanterna Reglabil Portabil Lumina de Lucru Pescuit de Noapte Proiector Auto Repararea lumina Reflectoarelor Descriere: 2-în-1: aceasta lumina de lucru are două lumini.o singură lumină la față și celălalt pe partea. 3 moduri: acest proiector dispune de 3 moduri de lumina: fata lumina puternica, lumina slaba si partea de lumină puternică, săli de nevoile dumneavoastra diferite. baterie reîncărcabilă: aceasta lumina de lucru este 24.47lei 14.68lei
Noi
Led-uri RGB de lungă lampă de perete camera de zi fond de perete dormitor noptieră lampa de perete modern, minimalist linie lampa
Led-uri RGB de lungă lampă de perete camera de zi fond de perete dormitor noptieră lampa de perete modern, minimalist linie lampa Led-uri rgb de lungă lampă de perete camera de zi fond de perete dormitor noptieră lampa de perete modern, minimalist linie lampa dimensiune produs: 60 cm/80cm/100cm/120cm metoda de instalare: montat pe perete tensiune: ac110-240v material: aluminiu + acril temperatura de culoare: rgb (cu telecomanda) viata: 30000 ore garanție: 587.17lei 322.95lei
Noi
Lanterna, Ultra Luminos 5LED Faruri, USB Reîncărcabilă rezistent la apa Lanterna Far,Perfect Pentru Camping,care Rulează
Lanterna, Ultra Luminos 5LED Faruri, USB Reîncărcabilă rezistent la apa Lanterna Far,Perfect Pentru Camping,care Rulează Lanterna, ultra luminos 5led faruri, usb reîncărcabilă rezistent la apa lanterna far,perfect pentru camping,care rulează evidențiați bec: acest reîncărcabilă faruri utilizează 1 t6 / 2 xpe led-uri pentru a evidenția rază lungă de iluminare.are 5 moduri de lucru, potrivit pentru drumetii, pescuit, camping, care rulează, vânătoare, 126.56lei 78.48lei