MAXMPUP DIY Pătrat/Diamant Rotund Pictura Text Mozaic Scrisoare 5d Diamant Broderie Cusatura Cruce de Flori Cuvânt Decor Acasă Ambarcațiuni Kit

În stoc SKU: l33659 45.40lei 24.06lei
Cantitatea:

Bine ati venit la

Nume magazin:

Caracteristică: Full Pătrat/diamant Rotund pictura

Aplicație: acasa/hotel/birou de decor si cadou

Culoare Cantitate: 20-45 De Culori

Despre Drill: 100% Plin patrat/rotund burghiu

Material: Patrat/Rotund Rășină Diamant

Imagine dimensiune: Orice dimensiune pot fi personalizate

Despre Rama: Fara Rama, După ce ați terminat necesare pentru aderarea la locale cumpăra Cadru Panza Pachetului: Roll-up , pentru a Evita Cutele

Pachetul Include: burghiu Plin de diamant , pânză imprimate, unelte

Sfaturi: vă Sugerăm Să-Alegerea de Dimensiuni Mari Pentru a Face Ordine, Ca Dimensiune a Diamantelor Este de Aproximativ 2,5 mm, Deci Fotografie de Dimensiuni Mai Mari, Efectul Va Fi Mai Bine.

Dacă ai nevoie de alte dimensiuni, vă rugăm să ne contactați,Vom face în funcție de dimensiunea cererii.

DIY diamant pictura caracteristice:

1. DIY diamant pictura poate lucra si de a invata pentru a reduce stresul, de reglare emoțională, gândire activă, de a spori încrederea în sine.

2. DIY diamant pictura poate fi folosit pentru a decora camera de familie, face viața mai armonioasă.

3. DIY de producție pot experimenta un sentiment de realizare, capacitatea și perseverență cultiva răbdarea, persoanele în vârstă și copiii sunt potrivite.

4. Procesul de producție este simplu puteți crea o perioadă scurtă de timp pentru a finaliza.

5. DIY pictura diamant este rafinat pentru a da la prieteni și cei dragi să-și exprime urări de bine pentru a partaja.

6. DIY diamant atrage o persoană de orice vârstă pot fi făcute, deoarece, inclusiv copiii, membri ai familiei și astfel, familia mai cald.

DIY Diamant pictura etapele de producție:

1. Deschideți cutia și verificați diamant elaboreze instrumente speciale.

2. Vezi rasina culoare diamant, aranjate în ordine de codificare.

3. Descoperi bandă desenul de mai sus, veți vedea o mulțime de simboluri corespunzătoare de culoare de codificare.

4. Potrivit corespunzătoare coduri de culoare clema corespunzătoare de rășină incrustate cu diamante.

5. A sugerat că un tip de rășină diamant un set finalizat mai repede. 6. În scopul de a crea un diamant perfect de pictură, desene pus împreună într-un singur loc în fiecare rând simboluri nu trebuie să rămână blocat diamante.

7. Să taie o figură bună pe desene ține sortat, montat de avion din materialul de mai sus.

8. Racorduri nevoie plat împotriva curat, nu au fisuri.

9. după o luptă bună, restul de decalaj la lipici corespunzătoare simboluri de diamante.

10. Pentru a finaliza un bun diamant desen, pune-l în selecția de un cadru adecvat (restaurant nu oferă un cadru).Foto Personalizat:

Este foarte popular și la modă pentru personalizat cu orice fotografie pe care doriți pentru a face diamant pictură, cum ar fi familia sau propriul portret, poze de nunta, fotografii de călătorie, animale de companie, și peisaj frumos și ect.Apoi, puteți DIY propria fotografie cu familia ta, și în cele din urmă se pune într-un cadru pe perete din casa ta sau da-l la alții ca pe un cadou unic și de neuitat!Doar loc comanda și trimite fotografia ta pentru noi, si va vom oferi un diamant perfect broderie de orice fotografie pe care doriți!

Procesul de producție

Înainte de plată, vă rugăm să citiți cu atenție următorul conținut, se va garanta un fericit mergi la cumpărături.

1. Compania noastră acceptă următoarele tranzacții:

De vânzare cu amănuntul: vom accepta tranzacțiile de vânzare cu amănuntul de la toți clienții din peste tot în lume.Nu am stabilit limita minimă pentru toate produsele.

En-gros: vom accepta comercializare en-gros de la toți clienții din peste tot în lume.În scopul de a scuti de presiune inventar, lot ne-am stabilit este mai mare sau egal cu 2 bucati.dacă doriți unei cantități mari de en-gros, vă rugăm să contactați cu noi, vom discuta despre prețul cu ridicata, modul de transport și așa mai departe cu tine.Noi credem că putem ajunge la un acord satisfăcător.

Agent de livrare: dacă ești străin, magazine online, va putem oferi transport agent servicii pentru tine.Vă rugăm să ne spuneți cumpărător modelului informații adresa de tranzacționare, vom lupta pentru a fi de serviciu pentru tine, în același timp, și ne va respecta pe deplin tale secrete de afaceri, nu fac nimic în detrimentul intereselor de comportamentul tău.

Dacă țara dumneavoastră și zona nu sunt în țară de transport gratuit, puteți să contactați cu noi, va vom oferi cu cea mai buna metoda de transport maritim.

2. Transport:

Produsele noastre sunt din China continentală.După plata de succes, ne va livra bunurile în termen de 3-5 zile lucrătoare, marfa dumneavoastră va ajunge, de obicei, în 7 la 50 de zile lucrătoare.În cazuri rare, este de natură să întârzie care depinde de caracterul și trec cu viteza de țara dumneavoastră și de mărfuri.Atunci când mărfurile trimise, vom urmărească în mod activ de transport mărfuri de stat.

De obicei folosim China Post pachete mici pentru transport, în condiții normale, mărfurile vor fi livrate în 15-30 de zile.Dar există și alte cazuri poate fi amânată, de exemplu, vremea rea a întârziat sosirea în țara dumneavoastră și sistemul poștal întârzieri de expediere de la oficiul poștal local și așa mai departe.Prin urmare, China Post parcelă timpul de livrare este de maxim 50 de zile.

Pentru redirecționarea clienților, putem folosi, de asemenea, "ZTO Express" pentru transport, de obicei, în termen de 30 de zile poate fi servit.

3. După-vânzare de servicii:

Toate bunurile pe care le comercializam sunt inspectate în mod strict.Dacă ați găsit bunurile primite are probleme de calitate (non-artificiale daune) în termen de 3 zile.Vă rugăm să ia fotografii și să contactați cu noi, ne vom schimba sau returna pentru tine.

4. Feedback-ul:

Satisfactia dumneavoastra este foarte important pentru noi.Dacă sunteți mulțumit cu bunurile dumneavoastră, vă rugăm să ne dea feedback-ul pozitiv.Dacă nu sunteți mulțumit cu bunuri, vă rugăm să contactați cu noi, putem rezolva orice litigiu cu tine în loc de a prezenta feedback-ul negativ de la Labordiagnosticatm.ro.Vă mulțumesc foarte mult.

Tag-uri: atlantis cross stitch, egipt cross stitch, 2021 cross stitch, alpaca cross stitch, thai cross stitch, cherokee cross stitch, minnie cross stitch, lotus cross stitch, chineză cruciulițe lotus, bulgaria cross stitch.


  • Panza Metoda De Ambalare - Laminate
  • diamond Set de pictura de Tip - diy Diamant pictura
  • Origine - China Continentală
  • Numărul de Culori - 1-30
  • Material - Acril
  • stras Detalii - Plin de Diamante cu poza kituri de interne detaliu rășină particule
  • Model Tip - Florale
  • Zona Lipirea - Plin
  • Tip de en-Gros - NO
  • Utilizarea - Picturi, Esențiale De Uz Casnic/Decoratiuni Model Tip
  • Forma De Diamant - Pătrat
  • Instrumente De Tip - Pick-Up Instrumente Fel
  • Kituri De Broderie Metoda - Plin De Broderie Tip
  • Ambalajul Extern - Pungă De Hârtie
  • Setați Tipul - Da
  • Forma - Single
  • diamant pictura Finalizarea - Nevoie Manual Material de Diamant
  • Nume De Brand - MAXMPUP
  • Cadru - No
  • Stil - Stil European și American

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Noi
Pisica neagra Cu Aripa Luna Rele 5D Full Pătrat Rotund Broderie Diy Diamant Pictura cruciulițe Decor Acasă Diamant Mosaicgift
Pisica neagra Cu Aripa Luna Rele 5D Full Pătrat Rotund Broderie Diy Diamant Pictura cruciulițe Decor Acasă Diamant Mosaicgift Tip:diy diamant pictura burghiu suprafata:100% completă pătrat/diamant rotund broderie avantajul nostru:30% extra diamante,instrumente mai bune,laminate panza cu bule de spumă, livrare rapida, 24 oră de servicii pentru clienți comanda oem:vom accepta oem poze si dimensiuni,pot face logo-ul pe panza si cutie de ambalare.bine 21.93lei 15.36lei
Noi
DIY Diamant Pictura Floare Trandafir Plin Pătrat 5D Diamant Broderie Floare Alb și Negru Mozaic Stras Decor Acasă Cadou
DIY Diamant Pictura Floare Trandafir Plin Pătrat 5D Diamant Broderie Floare Alb și Negru Mozaic Stras Decor Acasă Cadou Aplicație: acasa/hotel/birou de decor si cadou diamond tip: rubik cub de diamant rotund despre diamant cantitatea: cu 30% mai mult cantitatea de diamant, absolut suficient diametrul de diamant: 2.5 mm notă:panza dimensiuni : 20x25cm/30x40cm/40x50cm/45x60cm/50x70cm/60x80cm dimensiune imagine : 15x20cm/25x35cm/35x45cm/40x55cm/45x65cm/55x75cm 1. 43.27lei 32.44lei
Noi
5D Diy Diamant Pictura cruciulițe Tigru Broderie Flori Mozaic Plin Pătrat Rotund Rășină de Foraj Pietre Domiciliu lucru Manual
5D Diy Diamant Pictura cruciulițe Tigru Broderie Flori Mozaic Plin Pătrat Rotund Rășină de Foraj Pietre Domiciliu lucru Manual Bine ati venit la mooncresin magazin oficial brand:mooncresin magazin oficial notă:diamant pictura nu are cadru și nu este finalizată, aveți nevoie pentru a finaliza singur. caracteristici:pătrat sau rotund diamante, diamante acopere complet panza, 100% full diamond broderie. material:100% completă pătrat rășină diamant 48.30lei
Noi
3D DIY Diamant Pictura Doresc Copac Broderie cu Strasuri Cusatura Cruce Andrele Meserii Ulei Panza Curte Model Decorativ
3D DIY Diamant Pictura Doresc Copac Broderie cu Strasuri Cusatura Cruce Andrele Meserii Ulei Panza Curte Model Decorativ 3d diy diamant pictura doresc copac broderie cu strasuri cusatura cruce andrele meserii ulei panza curte model decorativ dimensiuni:30x40,38x50,45x60 cm atenție: draga prietene, am vândut diamantul picturi sunt produse semi-finite nu include cadru.brand :viata dulce nume:diamant pictura despre drill:100% completă piața de foraj 136.48lei 68.24lei
Noi
DIY 7 Culoare Lumina Led-uri Pad Diamant Pictura Acrilic Pad Desene animate cu Diamant Mozaic Decor Acasă Stras Animal de Noapte Lumina Lămpii
DIY 7 Culoare Lumina Led-uri Pad Diamant Pictura Acrilic Pad Desene animate cu Diamant Mozaic Decor Acasă Stras Animal de Noapte Lumina Lămpii Caietul de sarcini: element de: diamant pictura lumini cu led-uri pad material: acril dimensiune: 19x9.7cm stimate cumpărător, dacă nu sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ, atunci vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele 112.47lei 73.09lei
Noi
Burghiu plin de piața diamant rotund pictura mozaic 5 Buc Verde Inima Iubitoare Copac În vedere Apus de soare pietre broderie cusatura cruce
Burghiu plin de piața diamant rotund pictura mozaic 5 Buc Verde Inima Iubitoare Copac În vedere Apus de soare pietre broderie cusatura cruce Burghiu plin de piața diamant rotund pictura mozaic 5 buc verde inima iubitoare copac în vedere apus de soare pietre broderie cusatura cruce size1 :20x30cmx2pcs+20x40cmx2pcs+20x50cmx1pcs size2 :25x35cmx2pcs+25x50cmx2pcs+20x65cmx1pcs size3 :30x40cmx2pcs+30x60cmx2pcs+30x80cmx1pcs size4: 35x50cmx2pcs+35x70cmx2pcs+35x90cmx1pcs dimensiune5 262.00lei 144.10lei
Noi
DIY Diamant Mozaic lucrate Manual, Festivalul de Felicitare Felicitare de Ziua de naștere Carduri Cadou pentru Copii 5D Diamant Pictura Flori Felicitare
DIY Diamant Mozaic lucrate Manual, Festivalul de Felicitare Felicitare de Ziua de naștere Carduri Cadou pentru Copii 5D Diamant Pictura Flori Felicitare Categorie produs: diy diamant pictură felicitare-12 piese set nu burghiu: cub rubik burghiu + speciale în formă de burghiu ambalare: sac de opp singur card dimensiune: 30x15 plat, 15x15 împăturit în jumătate accesoriile includ: card*8, plic alb*8, diamant sac*1, instrument sac*1, opp sac 1. consultați tabelul de 107.80lei 69.01lei
Noi
Floarea-soarelui Burghiu Plin 5D DIY Diamant Pictura cruciulițe Diamant Broderie Noi obiecte de Artizanat Decor Acasă Diamant Desen
Floarea-soarelui Burghiu Plin 5D DIY Diamant Pictura cruciulițe Diamant Broderie Noi obiecte de Artizanat Decor Acasă Diamant Desen 5d diy diamant pictura tip burghiu: luminos rotund burghiu pictura:burghiu plin dimensiune: 30cm*40cm ambalaj: sac de opp fără ramă floarea-soarelui burghiu plin 5d diy diamant pictura cruciulițe diamant broderie noi obiecte de artizanat decor acasă diamant desen introducere diagrama 62.58lei
Noi
DIY Pătrat/Diamant Rotund Pictura a Crescut Vioara Diamant Broderie Flori cruciulițe Imagine de Pietre Art Decor Acasă
DIY Pătrat/Diamant Rotund Pictura a Crescut Vioara Diamant Broderie Flori cruciulițe Imagine de Pietre Art Decor Acasă Bine ati venit la baifengchaoyang magazin bai feng chao yang este un brand excelent, care vine de genial și produse de înaltă calitate, avem propria fabrica cu mediu plin de rășină de diamant,de import de înaltă precizie printer ,puternic echipa de design și post-vânzare de echipa, acest brand de produse vândute în mai mult 45.18lei 23.47lei
Noi
100% ORIGINAL JAPONIA HIROSE DP2-816FR CÂRLIG ROTATIV DE FRATELE 816 SERIE BUTON DE CUSUT
100% ORIGINAL JAPONIA HIROSE DP2-816FR CÂRLIG ROTATIV DE FRATELE 816 SERIE BUTON DE CUSUT 888.24lei 843.83lei
Noi
5D DIY Complet Diamant Rotund Pictura Criminal Minds Tv Clasic Poster 3D Broderie Cusatura Cruce Stras Mozaic Decor Acasă de Artă
5D DIY Complet Diamant Rotund Pictura Criminal Minds Tv Clasic Poster 3D Broderie Cusatura Cruce Stras Mozaic Decor Acasă de Artă 5d diy complet diamant rotund pictura criminal minds tv clasic poster 3d broderie cusatura cruce stras mozaic decor acasă de artă descrierea produsului produsele noastre: 1.în comparație cu tradiționale de cruce broderie, facem uz de om diamante stabilirea competențelor. 2.este o creștere a eficienței și ochii de protecție.diamant pictura 24.70lei 14.32lei
Noi
10 MM 20 MM 25 MM 30 MM 35 MM 40 MM 45 MM 50 MM 55 MM 50 mm piciorușului Presor Pentru Prelucrare de Piele Mașini iute fotuna sa 801 kit piese
10 MM 20 MM 25 MM 30 MM 35 MM 40 MM 45 MM 50 MM 55 MM 50 mm piciorușului Presor Pentru Prelucrare de Piele Mașini iute fotuna sa 801 kit piese 15mm piciorușului presor pentru prelucrare de piele mașini iute fotuna sa 801 kit piese de cea mai buna calitate de garanție 62.85lei 59.72lei
Noi
Diamant Pictura Marcaje pentru Adulți DIY Marcaj Cruce Cusatura de Diamant Kituri de Broderie Specială în Formă Numărul Kit pentru Arta Ambarcațiunile
Diamant Pictura Marcaje pentru Adulți DIY Marcaj Cruce Cusatura de Diamant Kituri de Broderie Specială în Formă Numărul Kit pentru Arta Ambarcațiunile Descriere produs: dimensiune: 21x6cm/8.26*2.36 inch material: piele,speciale în formă de burghiu diy pași: 1. pentru a găsi corespunzătoare cristal stras bazat pe lista de simboluri și se toarnă în tava de plastic. 2. pune lut pe diamant lipicios pen. 3. utilizați diamant lipicios pix cu lut pentru a lipi diamant 43.64lei 21.84lei
Noi
Diamant Pictura Casa De Pasăre Cruciulițe Kituri De Flori Mozaic Art-Pictura De Diamant Stras Broderie Plină Piața De Foraj Opera De Arta
Diamant Pictura Casa De Pasăre Cruciulițe Kituri De Flori Mozaic Art-Pictura De Diamant Stras Broderie Plină Piața De Foraj Opera De Arta Beneficiile de diy manual diy poate dezvolta inteligenta. exercițiu hands-on abilitate. dacă pentru adulți sau copii,în timp ce se distrează, se poate cultiva, de asemenea, abilitățile de observare și de a construi încrederea în sine. despre post-vânzare după ce primiți bunuri, dacă aveți orice întrebări sau 54.74lei 25.19lei
Noi
5D Full Piața Diamant Pictura Barcă cu pânze Art Stras Diamant Broderie Apus de soare peisaj Marin Mozaic de Artizanat Decor Acasă Cadou
5D Full Piața Diamant Pictura Barcă cu pânze Art Stras Diamant Broderie Apus de soare peisaj Marin Mozaic de Artizanat Decor Acasă Cadou Tip:diamond pictura lipirea zona:plin pictura cadru:nu piatra dimensiuni: 2.5 mm x 2.5 mm diamant cantitate:trimite suplimentar 30% din diamante pachetul include:panza*1,instrumentul pen*1,placă*1,destul de diamante și lipici noroi. comanda oem: dropshipping binevenite! s hipment 1. elementul va fi livrat în 40.15lei 22.07lei
Noi
Piața Diamant Pictura Cutie De Depozitare Instrument 32/64 Sticlă Șirag De Mărgele Recipient Stras Broderie Șirag De Mărgele De Cristal Cutie De Depozitare Dotari
Piața Diamant Pictura Cutie De Depozitare Instrument 32/64 Sticlă Șirag De Mărgele Recipient Stras Broderie Șirag De Mărgele De Cristal Cutie De Depozitare Dotari Stimate cumpărător, vă rugăm să fiți siguri de externe de ambalare, vă rugăm să nu vă faceți griji despre deteriorarea cadou, pdmdog am fost de lucru din greu pentru a îmbunătăți, scopul este de a satisface toți clienții.ca acest produs, vă doresc o viață fericită.livrare rapida:pdmdog suntem fabrica de vânzare directă, 42.14lei 25.29lei
Noi
5D DIY Diamant Pictura Desene animate de Buzunar Elf cruciulițe Full Circle/Square Diamant Broderie Imagine Mozaic Decorativ Diamant
5D DIY Diamant Pictura Desene animate de Buzunar Elf cruciulițe Full Circle/Square Diamant Broderie Imagine Mozaic Decorativ Diamant Vă rugăm să rețineți : diamant pictura este dimensiunea din imagine nu dimensiune ecran (au 1-2 cm de eroare). mozaic pictura nu imaginea hd.ele sunt diferite de stilul art.dimensiunea mai mare efect va mai bine!datorită numărului mic de mărime a efectului este slabă, de dimensiuni mici pentru începători și copii de a practica, 25.24lei 15.41lei
Noi
DIY 5D Diamant Tablou Apus de soare Pod de Diamant Broderie Peisaj cruciulițe Peisaj Plin Pătrat Rotund Burghiu Decor Acasă Cadou
DIY 5D Diamant Tablou Apus de soare Pod de Diamant Broderie Peisaj cruciulițe Peisaj Plin Pătrat Rotund Burghiu Decor Acasă Cadou Diy 5d diamant tablou apus de soare pod de diamant broderie peisaj cruciulițe peisaj plin pătrat rotund burghiu decor acasă cadou caracteristică: -material : rasina -100% banii înapoi de garantare. -livrare rapida disponibile.întregul proces de transport pot fi urmărite. -asigurați-vă propriul diamant imagine!orice fotografie 25.69lei 14.14lei
Noi
5D DIY Diamant Pictura Aranjament de Flori Vaza Flori cruciulițe Diamant Broderie Mozaic de Diamante Decor Acasă Decorare
5D DIY Diamant Pictura Aranjament de Flori Vaza Flori cruciulițe Diamant Broderie Mozaic de Diamante Decor Acasă Decorare ~bine ati venit la mozaic art store~ livrare rapida: suntem fabrica de vânzare directă, avem peste 200 de muncitori, ne va livra ordinele în termen de 3-5 zile.vom alege cea mai bună metodă de transport maritim pentru a navei în colete.va vom returna banii dacă nu primiți coletul în termen de 60 de zile! servicii de înaltă calitate: 78.12lei