Home HD 1080P Camera IP Wireless de Interior MiniTwo Mod Audio Auto de Urmărire de Securitate CCTV Camera de Supraveghere Video IR Noapte Viziune

În stoc SKU: l34544 171.56lei 120.08lei
Cantitatea:

modname=ckeditor

Home HD 1080P Camera IP Wireless de Interior MiniTwo Mod Audio Auto de Urmărire de Securitate CCTV Camera de Supraveghere Video IR Noapte Viziune

Două-Mod Audio

Două-mod de funcția audio vă permite să ascultați și să vorbească prin camera.astfel încât să puteți vorbi cu bătrânii, copiii și animalele de companie, asigurați-vă că acestea sunt bine acasă.

Urmărire Automată

Automat de urmărire elemente în mișcare, inteligent Camera

De Detectare a mișcării, E-mai Deșteptător

Odată cu schimbările dinamice apar în ecran, mesajul de alarmă vor fi trimise la aplicația dvs. mobil.

Avansate De Compresie Video H. 265

H. 265 (HEVC) dublează codificare eficiență în comparație cu predecesorul său H. 264. H. 265 video economisește aproximativ 50% din rata de biți, în aceeași calitate de codificare.H.265 nevoie doar de mai puțin de lățime de bandă,viteza de încărcare mai rapid,mai multe video buna,mai mic musca rata,mai mare calitate a imaginii!

HD 1080P de Înaltă Definiție Ecran

De înaltă Definiție interfață de ieșire,Suport on-line pentru redare,Mobil, de la distanță,Multi-fereastră afișare cu 2.0 MP Rezoluție.Unghiul va fi mai mare,iar imaginea va fi mai clară.

Zi/Noapte 24 De Ore

24 de ore monitor video, de a oferi în mod clar viziune de noapte

Card SD și de Stocare Cloud

Camera suporta pana la 128GB TF card backup local și, de asemenea, oferă servicii de stocare cloud(Trebuie să plătească un cost suplimentar)

Control PTZ prin APP

350 de Grade PTZ rotație pan/tilt vertical de 90 de Grade, controla unghiul de rotație prin 360eyes App

Smart redare

Puteți ușor găsi imagini video ai vrea să-redare, Inteligent redare disponibile cu personalizabil căutarea zonă, timp de redare este redus foarte mult prin accelerarea prin neimportante videoclipuri.

Multi-Utilizator Vizualizare De La Distanță

Monitorizarea de la distanță suportă tehnologia multi-user de vizualizare și de la distanță terminal nu este limitat la rețea.

Ușor De Instalare

Tabelul installaition, instalare pe Perete

Elementele Incluse

1 *camera IP

1 *Utilizator Maneal

1 *adaptor de Alimentare

1 *cablu de Alimentare

1 *Șurub ambalaj

1 *Bază

Transport

Vom trimite bunurile în termen de 3 zile lucrătoare după ce plata dvs. este de a verifica Labordiagnosticatm.ro.

În prezent, aproape toate produsele din magazinul nostru sunt de transport gratuit.Articole care mai jos 2KG sunt expediate prin China Post Airmail ca default..Pentru DVR si sisteme de securitate, ne-am sprijini diferite logistica modul în diferite țări.Vă rugăm să verificați detaliile pe pagina de descriere a produsului.

De Urmărire Nr.vor fi furnizate în termen de 2 zile lucratoare de la expediere.

Cumparatorul este responsabil pentru Suplimentare COD taxe, TVA, Taxa de Brokeraj, Taxe de Import sau Taxe vamale și Impozite.Vă rugăm să Verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

Cumparatorul este responsabil pentru Extinderea Zonelor Cost suplimentar dacă adresa este de la distanță.

Noi ne straduim cele mai bune noastre de a oferi cele mai fiabile, la prețuri accesibile mod de serviciu de transport maritim.Dar, uneori, este foarte depinde de curier de transport maritim și de obiceiurile locale.Dacă nu primi produsul la timp, vă rugăm să ne contactați imediat pentru asistență suplimentară.

Garanție Și Returnare

Garanție:

Tuturor produselor pe care le vinde sunt în bună calitate și examinare stricte înainte de a le expedia.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a evita orice problemă de calitate.

Ne garantează că acest produs împotriva defectelor de fabricație și de material pentru o perioadă de 3 ani de la data achiziției inițiale.

Orice unitate care dovedește defecte în perioada de garanție perioada de valabilitate va fi reparat fără costuri pentru piese sau înlocuit.Utilizatorul final este responsabil pentru toate taxele de transport suportate pentru a trimite produsele la centrul de reparații.Garanția nu acoperă nici întâmplătoare, accidentale sau daune indirecte, decurgand din utilizarea.Orice costuri asociate cu montaj sau de îndepărtare a acestui produs de către un comerciant sau o altă persoană sau orice alte costuri asociate cu utilizarea acesteia sunt responsabilitatea utilizatorului final.Această garanție se aplică cumpărătorului original al produsului și nu este transferabil către terți.

Retur:

Element ar putea fi returnate pentru rambursare sau înlocuire în termen de 30 de zile de la data la care ați primi-o.Revenit marfa trebuie să fie neutilizate, in ambalajul original si include toate accesoriile.Original costurile de transport nu sunt rambursabile.

Înainte de a trimite înapoi orice elemente de returnare, vă rugăm să contactați cu noi pentru un Retur Marfa Autorizația (RMA).Orice produse returnate la vanzator, fara o RMA vor fi anulate, iar noi va fi trimis înapoi la cumpărător la lui/ei de cheltuieli.Clientul ar trebui să fie responsabil pentru toate taxele de returnare și reshipping.

Întoarce numărul de urmărire va fi de ajutor pentru acest proces.

Sprijinul nostru tehnic se va ocupa cu reparat produse de la primirea retur colet.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru orice produs sau serviciu de probleme.

Contactați-ne:

Vă rugăm să ne Contactați prin intermediul Labordiagnosticatm.ro centrul de mesaje .Vă rugăm să ne e-mail prin intermediul așteptat articol sau cu articol număr Sau numărul de ordine, astfel încât să ne putem răspuns cu promptitudine.

Apreciem afacerea dvs. foarte mult.Dacă sunteți satisfacted cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ne lăsați un feedback Pozitiv si rating de 5 Stele.Recunoașterea ta ne va face mai încrezători pentru a dezvolta afacerea noastră și să vă servească mai bine.

Dacă nu sunteți mulțumit cu orice motiv, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin intermediul Labordiagnosticatm.ro centrul de mesaje înainte de a pleca de feedback negativ.Serviciul nostru pentru clienți și suport tehnic vor face tot posibilul să vă oferim o soluție adecvată.

Tag-uri: wi-fi speaker set, pir camera ip 3mp, extern camera ip 3mp, tuya camera de 3mp, yoosee camera ip 3mp, vi fi speaker, wi-fi speaker conecta, wi-fi speaker system, wi fi capac, camera de supraveghere remorque.


  • Sisteme De Operare Acceptate - Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Mac OS, Windows 8, Windows 10
  • Depozitare - 128G
  • Culoare - alb
  • Suport De Perete - Plafon
  • De Înaltă Definiție - 1080P(Full-HD)
  • Alarma De Acțiune - FTP Foto, telefon de Alarmă, E-Mail Foto, Locale De Alarmă
  • Interfață De Rețea - Wi-Fi/802.11/b/g
  • Dimensiuni (L x W x D)(mm) - 87*87*106mm
  • Stil - Camera Dome
  • Alimentare - Normal
  • Instalare - Normal
  • Numărul De Model - HC-0131-MINI
  • De Alimentare(V) - 5V
  • Tehnologia - Infraroșu
  • Senzor - CCD
  • IR Distanta(m) - 15m-20m
  • TF Card - NICI unul
  • Unghi De Vizualizare - 360°
  • Megapixeli - 2MP
  • Sprijinit De Sisteme Mobile - Android, IOS
  • Lentila (mm) - 3.6 mm
  • Ieșire Audio - Built-in microfon si difuzor
  • Origine - China Continentală
  • Senzor De Brand - Sony
  • Iluminare Minimă(Lux) - 0.01
  • Tip - camera ip
  • Nume De Brand - HCVAHDN
  • Format De Compresie Video - H. 264
  • Conectivitate - IP/de Rețea fără Fir
  • Certificare - CE
  • Consum De Energie(W) - 3W
  • Caracteristici Speciale - Vandal-proof

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Noi
Cu Efect De Seră Automat Fereastra De Deschidere Solare Sensibile La Căldură Autovent Aerisire Deschizator Menține Temperatura Optimă Agricultură, Unelte De Gradina
Cu Efect De Seră Automat Fereastra De Deschidere Solare Sensibile La Căldură Autovent Aerisire Deschizator Menține Temperatura Optimă Agricultură, Unelte De Gradina Caracteristici : prevenirea cu efect de seră supraîncălzire.ideala pentru dvs. cu efect de seră fereastra se deschide și se închide cu efect de seră fereastră.ca temperatura se schimbă automat, menține cea mai bună creștere a temperaturii și previne cu efect de seră de la supraîncălzire.non electric, utilizează energie solară, 60.31lei 57.28lei
Noi
12V 2A Electric sistem de Blocare Magnetic 150KG/330Lb Siguranță Deține Forța Electromagnetică Ușa Sistem de Control Acces cu Cabinet Cutii
12V 2A Electric sistem de Blocare Magnetic 150KG/330Lb Siguranță Deține Forța Electromagnetică Ușa Sistem de Control Acces cu Cabinet Cutii 12v 2a electric sistem de blocare magnetic 150kg/330lb siguranță deține forța electromagnetică ușa sistem de control acces cu cabinet cutii 12v 2a electric sistem de blocare magnetic 150kg/330lb siguranță deține forța electromagnetică ușa sistem de control acces cu cabinet cutii locul de muncă: închis / blocat (închis), 72.41lei 48.53lei
Noi
2M 5.5 mm Lentilă HD USB Endoscop Cam IP68 rezistent la apa Cu 6 Led-uri de Inspecție Țeavă Endoscop Camera Endoscop Pentru Telefonul Android PC
2M 5.5 mm Lentilă HD USB Endoscop Cam IP68 rezistent la apa Cu 6 Led-uri de Inspecție Țeavă Endoscop Camera Endoscop Pentru Telefonul Android PC Descriere: cel mai nou sosire model pentru smartphone-uri android, puteți lua video și de înregistrare a sunetului, și fotografii și fișiere video direct va fi stocat în telefonul mobil android, întregul proces de înregistrare a verifica, convenabil de observare și follow-up de analiză.există, de asemenea, un buton de lumină utilizate 51.79lei 36.25lei
Noi
Smart Home Senzor de Temperatură Aer de Presiune Mediu cu Umiditate Senzori Zigbee Control Inteligent Tuya APP Senzor de Temperatură
Smart Home Senzor de Temperatură Aer de Presiune Mediu cu Umiditate Senzori Zigbee Control Inteligent Tuya APP Senzor de Temperatură 100% brand nou de înaltă calitate! 1. tuya inteligent zigbee temperatură și senzor de umiditate: tuya zigbee wireless gateway-ul hub-ul este un must-have pentru utilizarea cu temperatură și umiditate, senzori și diverse zigbee produse inteligente.s-a dovedit a fi un inteligent bridge și centrul de control, și joacă un rol important 219.41lei 116.27lei
Noi
Inteligent de Blocare a Ușii Bluetooth Zăvor Încuietori TTLock APLICAȚIE de Control al sistemului de acces fără cheie Usa de Intrare Usa de Exterior Parola, Carduri IC, Blocare Ușa din Față
Inteligent de Blocare a Ușii Bluetooth Zăvor Încuietori TTLock APLICAȚIE de Control al sistemului de acces fără cheie Usa de Intrare Usa de Exterior Parola, Carduri IC, Blocare Ușa din Față Ușa cadru:≥ 110 mm; grosime ușă: 30 ~ 50mm; ușa grosime ≥ 50mm(cilindru pin va fi mai mare); costum pentru push-în interiorul ușii. 767.57lei 468.23lei
Noi
În aer liber 4.0 MP HD 1/3
În aer liber 4.0 MP HD 1/3" FH8538 4MP 4in1 AHD TVI CVI CVBs de Securitate cctv aparat de fotografiat Impermeabil Dome Hd 4mp ahd coaxial de înaltă definiție 4in1 cctv aparat de fotografiat în aer liber 4mp camera ahd trebuie să fie utilizat cu 4mp sau 5mp dvr ahd nu se poate lucra cu standard de 2mp dvr ahd vă rugăm să asigurați-vă că ahd dvr suportă 4mp camera ahd înainte de cumpărare. implicit semnalul este hd ahd, cum sa se schimbe 120.58lei 104.90lei
Noi
100FT Fir/Cablu RVV 4 Conductor de Cupru Goale pentru Video Interfon Cablu/Video Ușa fire de Telefon/Alarma de Securitate Antifurt Cablu de Sârmă
100FT Fir/Cablu RVV 4 Conductor de Cupru Goale pentru Video Interfon Cablu/Video Ușa fire de Telefon/Alarma de Securitate Antifurt Cablu de Sârmă Acest fir are 4 conductori de înaltă calitate de cupru.fiecare conductor este cămașă cu coduri de culoare pvc pentru ușor de polaritate identificare, întregul ansamblu de cablu este cămașă în negru. cablu de cupru nuclee și un suport durabil,flexibil, din pvc, izolație exterioară făcându-l ideal pentru orice instalații de 151.66lei
Noi
Noi anul 2022 cadouri 150cm cactus de Crăciun copac cu minge de plastic, ornamente
Noi anul 2022 cadouri 150cm cactus de Crăciun copac cu minge de plastic, ornamente Noi anul 2022 cadouri 150cm cactus de crăciun copac cu minge de plastic, ornamente descriere produs material: plastic + metal tub + baza din plastic dimensiune produs: 5 ft (150 cm) culoare: verde ambalaj: cutie de carton de ambalare prezentări de produse mai multe stiluri,puteți să faceți clic pe link-ul de mai jos: informații 489.70lei
Noi
Complet SET 22 buc/lot 215 Tipărite NFC MINI Carte Scrisă de Tagmo Poate Lucra Pentru a Comuta cu Date
Complet SET 22 buc/lot 215 Tipărite NFC MINI Carte Scrisă de Tagmo Poate Lucra Pentru a Comuta cu Date Culori aleatorii și modele chip: 215 frecventa: 13.56 mhz protocol: 14443a memorie: 540bytes memorie utilizabilă: 504bytes dimensiune: mini material: pvc temperatura de operare: -40 c la +80 ' c aplicarea utilizat pe scară largă pentru dispozitive nfc activat, puteți stoca informații sau automat de comandă (cum ar fi de a deschide url-ul, 85.01lei 76.49lei
Noi
pentru ROSSI Telecomanda Poarta Garaj Door Opener 433,92 MHz Înlocuire
pentru ROSSI Telecomanda Poarta Garaj Door Opener 433,92 MHz Înlocuire Acesta este un control de la distanță compatibil pentru rossi 433mhz usa de garaj de la distanță de control descriere: 1.tip de programare: programarea cu receptorul 2.numărul de canale: 4 3. cod: cod de rulare 4. frecventa: 433,92 mhz 433 mhz 5.woring gama: 10-50 m (spatiu deschis) 6.alimentare: cr2032. 7.de 77.62lei 46.58lei
Noi
2MP Full HD 1080P Auto Focus UVC Plug Play USB aparat de Fotografiat Modul Webcam cu Microfon Audio pentru Windows, Android, Linux, Mac
2MP Full HD 1080P Auto Focus UVC Plug Play USB aparat de Fotografiat Modul Webcam cu Microfon Audio pentru Windows, Android, Linux, Mac 2mp full hd 1080p auto focus uvc plug play usb aparat de fotografiat modul webcam cu microfon audio pentru windows, android, linux, mac caracteristică: * 2mp full hd 1080p auto-focus aparat de fotografiat usb module cu microfon *imagine de înaltă calitate *consum redus de energie *small outline pentru aplicarea embedded *uvc conformității 98.69lei 88.81lei
Noi
Genunchiere pentru Muncă Grele Confortabil Anti-alunecare Spuma Genunchi Tampoane de Curatare pentru Podele Grădină Constructor Puternic Elastic Curea
Genunchiere pentru Muncă Grele Confortabil Anti-alunecare Spuma Genunchi Tampoane de Curatare pentru Podele Grădină Constructor Puternic Elastic Curea Modname=ckeditor profesionale genunchi pad pentru a lucra cu grele spuma gel de construcție genunchiere cu puternice dublu bretele genunchi protecție 134.63lei 91.53lei
Noi
100buc 13.56 MHZ MF 1K S50 F08 Tag-uri NFC ISO14443A Silicon NFC Bratara Bratara Tipărite RFID Trupa Încheietura mâinii Card
100buc 13.56 MHZ MF 1K S50 F08 Tag-uri NFC ISO14443A Silicon NFC Bratara Bratara Tipărite RFID Trupa Încheietura mâinii Card Note : poza este doar pentru referință.dacă aveți cerințe speciale pe culori și dimensiuni, vă rugăm să contactați-ne online sau trimite un mesaj la noi inainte de a comanda.multumesc!!! 100buc 13.56 mhz mf 1k s50 f08 tag-uri nfc iso14443a silicon nfc bratara bratara tipărite rfid trupa încheietura mâinii card rfid silicon 523.64lei
Noi
1/2/3/m Masculin la Feminin 3.5 mm AUX Jack Audio Cablu de Extensie Cablu Auxiliar de 3.5 Căști Căști Stereo Speaker Pol 3/4 Poli O
1/2/3/m Masculin la Feminin 3.5 mm AUX Jack Audio Cablu de Extensie Cablu Auxiliar de 3.5 Căști Căști Stereo Speaker Pol 3/4 Poli O Stereo 3.5 mm audio jack-cablu de extensie universal pentru căști extensia de sex masculin la feminin căști cablu aux 4 pol de sex masculin la feminin 3.5 mm aux jack audio cablu de extensie cablu auxiliar de 3.5 căști căști difuzor stereo cablu audio cablu nume produs:3.5 mm audio cablu de extensie tip pol 3/4 poli shell: 15.23lei 10.65lei
Noi
Precizie de Poziționare Copii Ceas Inteligent IP67 rezistent la apa SOS de Ajutor de Urgență Fotografie de la Distanță de Două-mod de Comunicare Voice Chat
Precizie de Poziționare Copii Ceas Inteligent IP67 rezistent la apa SOS de Ajutor de Urgență Fotografie de la Distanță de Două-mod de Comunicare Voice Chat Precizie de poziționare copii ceas inteligent ip67 rezistent la apa sos de ajutor de urgență fotografie de la distanță de două-mod de comunicare voice chat 196.62lei 98.33lei
Noi
RFID fabricarea 865~928 mhz 12m 12dbi liniar antena uhf cu N-female conector utilizat pentru parcare și depozit de management
RFID fabricarea 865~928 mhz 12m 12dbi liniar antena uhf cu N-female conector utilizat pentru parcare și depozit de management Rfid fabricarea 12m 865~928 mhz 12dbi liniar antena uhf cu n-female conector utilizat pentru parcare și depozit de management descriere produs specificații electrice model cf-ra1201 frecvența 865-868mhz(standard ue)/902-928 mhz(standard) polarizare orizontală câștig 12dbi orizontală lățime 367.36lei
Noi
Rezistent la apa 220V 120mA de Alarmă de Securitate Semnal Strobe Lumină de Avertizare cu LED Lampă cu Lumină Intermitentă
Rezistent la apa 220V 120mA de Alarmă de Securitate Semnal Strobe Lumină de Avertizare cu LED Lampă cu Lumină Intermitentă Această ordine: 1 x lampa semnal de alarmă 1 x paster 2 x baze 4 x șuruburi caracteristici: tensiune nominală:ac 220v curent nominal: 120ma rata de strobe: 90/minut diametru: 7.2 cm inaltime: 4cm lampă capac de culoare:arancione 100% de brand nou și de înaltă calitate.led strobe lumină intermitentă potrivit pentru securitate 26.87lei
Noi
LED Noapte Lumina Bord cu Cablu USB de Putere Mobil de Lumină Lumina de Urgență 5730LED Margele Lampa
LED Noapte Lumina Bord cu Cablu USB de Putere Mobil de Lumină Lumina de Urgență 5730LED Margele Lampa Modname=ckeditor lumina bord folosește de înaltă calitate margele lampa, substratul este un substrat de aluminiu, iar sursa de alimentare interfață folosește o 15mm mult interfata usb, care este convenabil să se conecteze la telefon mobil obișnuit încărcătoare mobile și surse de alimentare. setul curent de lucru este relativ 98.69lei
Noi
Masina CD Player Stereo de 3,5 mm AUX Ieșire Audio USB Wireless Bluetooth Muzica 5.0 Adaptor Receptor
Masina CD Player Stereo de 3,5 mm AUX Ieșire Audio USB Wireless Bluetooth Muzica 5.0 Adaptor Receptor Masina cd player stereo de 3,5 mm aux ieșire audio usb wireless bluetooth muzica 5.0 adaptor receptor produs caracteristică folosind bluetoo 5.0 versiune, de mare viteză de transmisie fără distorsiuni, și sunet de calitate până la înaltă definiție standard. masina bluetoo music player are o muzică fără fir funcție de 61.04lei 43.95lei