Noi Boho Sirenă Rochie De Mireasa Curele De Spaghete Dantela Cu Spatele Gol Plajă Sexy V Gât Rochie De Mireasa Boho Elegant Vestidos De Noiva

În stoc SKU: l5474 756.65lei 506.97lei
Cantitatea:

1. Fabrica de vânzare directă de preț

Producem în principal high-end de rochii de mireasă și rochii.Oferim materiale de calitate, dedicat măiestrie, măsurători precise și complet sistem de control al calității.Produsele noastre sunt eficiente și nu vă vom lăsa în jos, dacă ne alegi pe noi!

2.Suport Personalizat

Dacă nu sunteți o dimensiune standard ,vă rugăm să scrie dimensiunea detaliu clar.dacă sunteți o dimensiune standard, verificați dimensiunea diagramă, ne face rochia dimensiunea în funcție de mărimea noastră diagramă.

Putem, de asemenea, personalizate desene daca ne puteti oferi imagini.

3. Despre noi :

Whatsapp:+86 18452586478

Email:[email protected]

FAQ:

1.am nevoie de o altă culoare și dimensiune personalizate,dar eu nu pot alege când am loc în această ordine, ceea ce ar trebui să fac?

Nostru mărimea și culoarea sunt gratuite.Puteți plasa comanda asta cu cererea ta.Vom face rochia în funcție de mesaj nou.

2.Pot alege diferite culori și dimensiuni personalizate?

Sigur,vă rugăm să consultați detaliile de mai jos.

3. Urgent sau Graba Pentru

Acceptam, de asemenea, graba de ordine.Va rugam sa ne contactati inainte pentru a confirma data și contra cost în consecință,vă mulțumesc.

5.Taxele vamale

În majoritatea timpului, uneori, în unele țări, colaboratorul vamal poate fi strictă.noi nu răspunzători de orice taxe vamale, vă Rugăm să verificați politica vamală la propriul loc.

memento prietenos

1. Ca un vanzator cinstit,va garantam rochia va fi de 90% -95% la fel ca original imaginea de mai jos.Daca vrei 100% exact același lucru, te rog iartă.Nu putem garanta, astfel încât vă rugăm să nu plasați comanda în cazul în care încă insistă 100% similitudine.Multumesc pentru undertstanding.

2. Vă recomandăm să alegeți dimensiunea corectă pentru a se potrivi mai bine corpul tau.

3. Nu de - a gata orice rochie.Toate rochie nevoie pentru a personalizat-a făcut!Întreaga personalizate proces(de la data la care am primit plata dvs. și măsurători) va dura 7-10 zile de lucru(comenzi Urgente cu excepția).

4. Înainte de a plasa o comandă, vă rugăm să citiți toate paginile noastre cu atenție, dacă aveți orice întrebare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

5. Rochia de mireasa nu include orice accessaries precum voaluri, manusi, combinezon interior și așa mai departe.Licitatia este doar pentru rochie!Dacă doriți accessaries, vă rugăm să ne contactați!

6. Rochia poate fi făcut în custom size, culoare, design.Vă sugerăm să găsiți profesional croitor pentru a măsura cu atenție următoarele Măsurători Personalizate de Orientare inainte de a cumpara o rochie on-line.

1. Costul de transport maritim: faceți Clic;"Transport maritim și de plată"tab-ul de pe pagina de detalii de produs, și veți vedea detaliile de livrare.Puteți calcula costul de transport maritim prin introducerea informațiilor necesare.

2. Timp de tranzit: timp de Tranzit variază în funcție de diferite metode de transport.

3. Element de Prelucrare a Timpului: timp de procesare pentru o anumită ordine variază în funcție de tipul de produs și statutul de stoc.Cea mai mare parte, timpul de procesare poate fi de la 3 la 15 zile lucrătoare.

1.Ai 5 zile pentru a decide dacă elementele sunt potrivite pentru tine după ce le-a primit.

2.Puteți returna sau schimba orice nepurtate,nespălate,nealterate,nedeteriorate elemente în ambalajul original, inclusiv ordinul Nr.

3.Retur taxa de transport este plătită de către cumpărător.

4.În scopul de a slove problema cât mai curând posibil,vă rugăm să ne contactați în primul rând și spune-ne întoarcerea sezon.

5.După ce am primit returnarea coletului informații și de urmărire Nr.va vom returna banii în contul dvs. în termen de 3-10 zile lucrătoare.

6.Ne pare rău despre asta, dacă ai primit element care nu este de fapt ceea ce ai comandat sau nu la fel ca imagini arată sau descriere scrie pe paginile web.

7.Toate rochiile sunt copii de la pagini web,nu exact aceeași absolut.dar vom încerca noastre cele mai bune pentru a face rochia aproape de poze.deci, vă rugăm să cumpere rațional.deși este ieftin.

La ultima

Fiecare fata are o rochie de mireasa de vis, cumpărături fericit!


  • Se aplică sezon - Primavara/Vara/Toamna/Iarna Rochii De Mireasa
  • mireasa rochii de recepție 2022 - mireasa rochii de recepție 2022
  • CN - Jiangsu
  • Vintage Rochii De Mireasa 2022 - Rochii De Mireasa Vintage 2022
  • Talia - Factori Naturali
  • couture rochie de mireasa 2022 - couture rochie de mireasa 2022
  • Culoare - Rochii de Mireasa albe sau de Culoare Personalizate
  • rochie de mireasa simpla 2022 - vestido de noiva simples 2022
  • Imagini Reale - Da
  • Nume De Brand - COZOK
  • Rochii De Lungime - Podea-Lungime
  • Rochii De Mireasa Boho 2022 - Boho Rochii de Mireasa pentru Femei 2022
  • recepție rochie de mireasa 2022 - mireasa recepție rochie 2022
  • Plaja Rochii De Mireasa 2022 - Plaja rochii de mireasa
  • Tip De Element - Rochii De Mireasa
  • Lungime maneca(cm) - Fără mâneci
  • Plus Dimensiune Rochii De Mireasa 2022 - Plus Dimensiune Rochii De Mireasa 2022
  • Tren - Matura/ Tren Perie
  • Stil - Boho
  • Simplu Rochii De Mireasa 2022 - Simplu Rochii De Mireasa 2022
  • Pentru Femeile Gravide - Da
  • Rochie De Mireasa Tesatura - Dantela
  • rochie de mireasa nunta 2022 - rochii de mireasa 2022
  • Maneca Stil - Curele De Spaghete
  • Element De Moda - Backless
  • Built-in Sutien - Da
  • Design Spate - Backless
  • Silueta - Sirenă/Trompeta
  • Dimensiune - Standard Size or Customized Size
  • sexy rochie de mireasa 2022 - sexy rochii de mireasa 2022
  • spatele gol rochie de mireasa 2022 - fara spate rochii de mireasa 2022
  • rochie de mireasa șifon 2022 - șifon rochii de mireasa rochii de mireasa șifon 2022
  • de mari dimensiuni rochie de mireasa 2022 - halat de mariage grande taille 2022
  • Origine - China Continentală
  • Numărul De Model - HLM0036
  • femei rochie de mireasa 2022 - femei rochie de mireasa 2022
  • mermaid rochie de mireasa 2022 - rochie de mireasa sirena 2022
  • boeme rochie de mireasa 2022 - halat mariage boheme 2022
  • Decolteu - V-Neck

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Noi
Cerul Albastru De Bal Rochii De Bal Rochie De Pe Umăr Ceai De Lungime Elegante, Rochii De Cocktail
Cerul Albastru De Bal Rochii De Bal Rochie De Pe Umăr Ceai De Lungime Elegante, Rochii De Cocktail De ce să alegeți suzhou huqiu rochie de fabrica ? am fost angajate în fabricarea și exportul de mireasa & rochii de moda pentru mai mult de 10 ani.putem face personalizat gama larga de rochii de mireasa, inclusiv stilul, david bridals stil airecollection etc. fabrica noastră caracteristică: 1. excelent calitate - tesatura superior, 411.22lei 345.43lei
Noi
Pur Gât Sirenă Dantelă Aplicatiile Rochie de Mireasa Șampanie Sexy Rochie de Mireasa vestidos de casamento
Pur Gât Sirenă Dantelă Aplicatiile Rochie de Mireasa Șampanie Sexy Rochie de Mireasa vestidos de casamento Pentru personalizat rochie, vă rugăm să completați formatul de mai jos și să ne ofere, atunci când plasați comanda.sau contactați-ne, suntem mereu la serviciile tale. 1. bust: ___cm/inch 2.talie:___cm/inch 3. solduri: ___cm/inch 4. hollow la tiv: ___cm/inch 5.înălțime totală(de la cap la podea) : ___cm/inch 6.toc 1 096.59lei 844.38lei
Noi
Rosu Sexy, Rochii Quinceanera 2022 Rochie De Bal Aplicatii De Paiete Nod Corset Timp De 15 Ani Fetele Petrecere De Ziua Rochie Corset
Rosu Sexy, Rochii Quinceanera 2022 Rochie De Bal Aplicatii De Paiete Nod Corset Timp De 15 Ani Fetele Petrecere De Ziua Rochie Corset Dimensiunea chfaq:arta cum pentru a măsura culoare grafice de ecrane de calculator au aberațiilor cromatice, mai ales între ecran crt și lcd cscreen, diferenta de culoare nu pot fi evitate, astfel încât nu putem garanta că culoarea produselor noastre va fi exact același ca pozele pe care le-a văzut, vă rugăm să înțelegeți.dacă 1 200.77lei 1 140.73lei
Noi
Burgundia Femei Elegante, Rochie de Petrecere Sexy V-Neck domnișoara de Onoare Rochii fara Spate Șifon Oaspete de Nunta Dress Femme Vestido De Fiesta
Burgundia Femei Elegante, Rochie de Petrecere Sexy V-Neck domnișoara de Onoare Rochii fara Spate Șifon Oaspete de Nunta Dress Femme Vestido De Fiesta Femei rochii sexy cufunda v gât rochie fără mâneci v ciufulit spate cutat șifon rochie pentru domnisoare de onoare nunta petrecere vestido de festa setul include : 1 buc femei rochie de petrecere stare : brand new material : sifon+poliester caracteristici : femei bretele late v gât deschis spate cutat șifon domnisoara 182.70lei 100.51lei
Noi
Superba Paiete, Ștrasuri Din Mărgele Satin Dubai Rochie De Bal Rochie De Mireasa V-Gât Iluzie Cu Maneci Lungi Din Dantela-Up Înapoi Arabia Arabe Rochia De Mireasă
Superba Paiete, Ștrasuri Din Mărgele Satin Dubai Rochie De Bal Rochie De Mireasa V-Gât Iluzie Cu Maneci Lungi Din Dantela-Up Înapoi Arabia Arabe Rochia De Mireasă Toate elabora manual pentru tine rochie marimi plus dimensiune rochii marimi 2.măsurarea ghid vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice întrebări sau nelămuriri înainte sau după cumpărare. ne-am angajat să o satisfacție de 100%. există mai multe metode de plată disponibile pe labordiagnosticatm.ro 2 741.43lei 2 330.21lei
Noi
Sirenă Satin Rochii de Mireasa Split Față Simpe Elegante Rochii de Mireasa Boho ZW656
Sirenă Satin Rochii de Mireasa Split Față Simpe Elegante Rochii de Mireasa Boho ZW656 1 096.55lei 1 041.72lei
Noi
Lakshmigown Printesa Soft Satin Rochii De Mireasa Pentru Femei 2023 Vestidos Civile Maneca Lunga De Mireasa Fara Spate Rochii De Mireasa
Lakshmigown Printesa Soft Satin Rochii De Mireasa Pentru Femei 2023 Vestidos Civile Maneca Lunga De Mireasa Fara Spate Rochii De Mireasa Dimensiunea diagramă model poza personalizat dimensiune, vă rugăm să alegeți orice dimensiune si sa lasi un mesaj de următoarele măsurători : vă recomandăm că ați măsurătorile luate de către un profesionist cu sub uzura inainte de a cumpara orice rochie. de exemplu:unitate de dimensiune :( centimetri sau inci) 1.full 877.23lei 578.97lei
Noi
Albastru regal Sequin Rochii de Seara Lungi 2020 Sirena la Bal Flori 3D Tren Femeile Africane Formale de Petrecere, Rochii de Bal
Albastru regal Sequin Rochii de Seara Lungi 2020 Sirena la Bal Flori 3D Tren Femeile Africane Formale de Petrecere, Rochii de Bal 904.69lei 452.37lei
Noi
Sclipitoare Sexy Scurte Rochie De Bal De Lux Cu Margele De Cristal Dantelă Petrecere Cocktail Homecoming Rochii Halat De Bal
Sclipitoare Sexy Scurte Rochie De Bal De Lux Cu Margele De Cristal Dantelă Petrecere Cocktail Homecoming Rochii Halat De Bal 1 041.76lei 833.41lei
Noi
Dubai Sequin Halat femme serată de Aur Mermaid Petrecere de Seara, Rochii Pentru Femei Sclipitoare pe Un Umăr Partid Rochie de Bal
Dubai Sequin Halat femme serată de Aur Mermaid Petrecere de Seara, Rochii Pentru Femei Sclipitoare pe Un Umăr Partid Rochie de Bal Povestea de brand brand-ul nostru floria s-a angajat în rochii de mireasă industria de mai mulți ani, fabrica și picătură de transport maritim, personalizare special. vă dorim sunt foarte frumoase în zile speciale.cum ar fi petrecerea de seara, cocktail, banchet, sărbătoare balului, absolvire, nunti, concurs , quinceanera partid 3 269.84lei 1 700.31lei
Noi
Champagne Satin, Cu Pene De Înaltă Split Rochii De Seara Fara Spate Etaj Lungime Fermoar Petrecere Abendkleider Personalizate
Champagne Satin, Cu Pene De Înaltă Split Rochii De Seara Fara Spate Etaj Lungime Fermoar Petrecere Abendkleider Personalizate Fierbinte sellings vă rugăm să păstrați rochie de brand nou, cu etichetele originale si eticheta. vă rugăm să ne contactați înainte de a te-a trimis rochia înapoi!noi vă va oferi reveni cu detalii. dacă ai reveni la rochie la adresa de pe pachet, nu-l putem obține și returna. 1. dacă ați găsit rochia în culoarea 1 223.79lei 550.70lei
Noi
Tul alb domnișoară de Onoare rochie de Mireasa Nunta Rochie de Petrecere Aplicatiile Iluzie Jumătate Maneca Rochie de Bal Elegant vestido de noiva Q011
Tul alb domnișoară de Onoare rochie de Mireasa Nunta Rochie de Petrecere Aplicatiile Iluzie Jumătate Maneca Rochie de Bal Elegant vestido de noiva Q011 734.67lei 257.16lei
Noi
Sexy 2022 Roșu Alb Negru Rochii De Vara Rochie Fără Mâneci Elegant Mini Lanț De Bal Petrecere De Nunta Plaja Seara Fuste De Club
Sexy 2022 Roșu Alb Negru Rochii De Vara Rochie Fără Mâneci Elegant Mini Lanț De Bal Petrecere De Nunta Plaja Seara Fuste De Club Dimensiunea diagramă detalii produs mai multe fotografii vă va oferi o mai bună înțelegere a acestui rochie. cum pentru a măsura ambalare 1. interior pachet: sac de opp cu logo-ul de brand. 2. ambalaj: sac de curier 3. saci de culoare ar putea fi făcute în funcție de cerințele clienților. reveni ℜfund 164.44lei 156.24lei
Noi
Smileven Boeme Rochie De Mireasa Mâneci Lungi Turcia Stil Plajă Rochii De Mireasa Rochii De Mireasa Vestido De Noiva
Smileven Boeme Rochie De Mireasa Mâneci Lungi Turcia Stil Plajă Rochii De Mireasa Rochii De Mireasa Vestido De Noiva Personalizate :accept personalizat dimensiune și să accepte personalizate de culoare! puteți alege orice dimensiune pentru a face ordine și să ne lase un mesaj din măsurătorile proprii ca urmare va fi bine ! 1) bust ______ 2) talie ______ 3) circumferinta soldurilor________ 4) gol la podea, fără pantofi pe ______ 5) naturale înălțime 471.53lei 457.40lei
Noi
Șampanie Rochie De Bal Rochii Fete Cu Flori O-Gat Din Dantela Ivoire Aplici Fetita Petrecere De Nunta Rochie Lunga Tul Rochii Comuniunea
Șampanie Rochie De Bal Rochii Fete Cu Flori O-Gat Din Dantela Ivoire Aplici Fetita Petrecere De Nunta Rochie Lunga Tul Rochii Comuniunea 778.58lei 412.63lei
Noi
Quinceanera Rochie De Paiete Strălucitoare De Cristal Albastru Royal Sweet 16 Ziua Printesa Balului De Pe Umăr Dantela Aplicatii
Quinceanera Rochie De Paiete Strălucitoare De Cristal Albastru Royal Sweet 16 Ziua Printesa Balului De Pe Umăr Dantela Aplicatii Cel mai bun de vânzare quinceanera rochie de paiete strălucitoare de cristal albastru royal sweet 16 ziua printesa balului de pe umăr dantela aplicatii vă rugăm să păstrați rochie de brand nou, cu etichetele originale si eticheta. vă rugăm să ne contactați înainte de a te-a trimis rochia înapoi!noi vă va oferi reveni 1 307.21lei 522.87lei
Noi
Clasic Rochii De Mireasa V-Gât Rochie Fără Mâneci Fara Spate Imperiul Rochii De Mireasa Pentru Femei Tul O-Linie Matura-Tren Vestidos De Noiva
Clasic Rochii De Mireasa V-Gât Rochie Fără Mâneci Fara Spate Imperiul Rochii De Mireasa Pentru Femei Tul O-Linie Matura-Tren Vestidos De Noiva 900.43lei 540.28lei
Noi
Eightree Negru V Gâtului Lung 2021 O Linie Rochie de Bal Sexy Spaghete Etaj Lungime de Seara Rochii de Petrecere, Rochii de Vestidos de festa
Eightree Negru V Gâtului Lung 2021 O Linie Rochie de Bal Sexy Spaghete Etaj Lungime de Seara Rochii de Petrecere, Rochii de Vestidos de festa Bine ati venit la eightree seara/rochie de bal magazin accept personalizat dimensiune puteți alege orice dimensiune pentru a face ordine și să ne lase un mesaj din măsurătorile proprii ca urmare va fi bine ! 1) bust ______cm/inch 2) talie ______ cm/inch 3) circumferinta soldurilor________cm/inch 4) gol la podea, fără 866.31lei 476.47lei
Noi
YIWUMENSA Dantela O Linie Rochie de Mireasa V Gâtului Corsetul Grădină, Rochii de Mireasa Matura-Tren Robe De Mariee Aplicatii Rochii de Mireasa
YIWUMENSA Dantela O Linie Rochie de Mireasa V Gâtului Corsetul Grădină, Rochii de Mireasa Matura-Tren Robe De Mariee Aplicatii Rochii de Mireasa Putem face personalizat pentru tine .vă rugăm să vă conectați prin computer, atunci se va arăta custom size opțiune, de asemenea, există direcția de cum să se măsoare. o) bust = cm/inch b) talie = cm/inch c) solduri = cm/inch d) lățimea la umăr la umăr = cm/inch e) lungimea umăr la etaj = cm/cm (de la umar 1 069.18lei 833.95lei