LED Impuls de Bord pentru ecran lcd

În stoc SKU: l107492 74.13lei
Cantitatea:

LCD de pe Placa de control:

Tensiunea de intrare:12Vdc

Tensiune de ieșire:30~40Vdc

Curent de ieșire:200~300mA

Lucrez de 7"~23" LED Backlight cu Ecran LCD

Lista de ambalare :

1 x LED Impuls de Bord pentru Panou LCD

Aici sunt metode de plată cât mai jos pe care le folosesc de obicei, în afară de platforma.

Va vom trimite produsul în 3 zile lucrătoare IMEDIAT după ce ați plasat o comandă.(Expcet de vacanță)

Vă rugăm să confirmați comanda adresa și numărul de telefon este corect, dacă doriți să schimbați adresa, contactați-ne firsly.

Transport maritim de mod normal va ajunge in 15-60 zile.Dacă aveți nevoie de un produs în regim de urgență, vă rugăm să ne contactați pentru a trimite prin curierat rapid,vom verifica exprima costul de transport maritim pentru tine.

NOTĂ:

Indiferent de ceea ce s-a întâmplat, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați la prima dată, în loc de a lăsa un feedback negativ sau deschiderea litigiului .

Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta să rezolve problema sau retrimite/restituire.Vă rugăm să aveți încredere în noi și să ne dea o șansă de a servi.

Dacă nu a primit elemente în 15-60 de zile, vă rugăm să verificați numărul de urmărire sau să ne contactați.

Orice probleme de funcționare, putem oferi tehnologia wireless de sprijin în timpul de lucru.

În cazul în care mărfurile rupt în timpul de livrare, vă rugăm să ne contactați după ce a primit bunurile, vom retrimite sau restituire.

Garanție de un an de la data la care produsul vândut.Unele probleme tehnice pot fi rezolvate on-line.

Probleme de analiză și de fotografiere :

T1: ecranul LCD afișează un ecran negru după alimentare.

S1: 1. Vă rugăm să confirmați dacă iluminarea de fundal a ecranului de cablu este conectat la rapel de bord(inverter board).Dacă nu, conectați-l și din nou putere.

S1: 2. Facem un schimb de testare: Schimba semnalul de intrare pentru a testa; Schimba adaptor de alimentare pentru a testa, pentru a Schimba sursa de semnal de test; Schimba cablul de semnal de test; Schimba ecranul LCD pentru a testa.Și așa mai departe.

T2:cablul De semnal nu se poate conecta la ecranul conector.

S2: Dacă ecranul este eDP conector ecran, dar ai cumparat placa care se potrivesc pentru conector LVDS ecran.De exemplu, în cazul în care ecranul LP156WX4-TP(X)(X), dar veți obține un controler de bord, care se potrivește pentru LVDS controler de bord, cum ar fi LP154WX4-TL(X)(X), nu Se va potrivi ecranul.Apoi, vă rugăm să alegeți motivul de returnare a "obține produsul greșit".Sau contactați vânzătorul mai întâi.

T3: ecran LCD imagine nu este afișată corect sau a afișa un ecran alb.Sau LED-ul de la tastatura se aprinde intermitent în roșu și verde alternativ.

S3:1.Asigurați-vă că cablul de semnal care se conectează la ecranul LCD conector cu direcția cea bună. (Pin1 la Pin1, un panou conector de cablu pot fi asamblate de către două direcții, astfel încât, uneori, atunci când schimba-l la spate direcție, se va lucra bine)

S3:2.Vă rugăm să confirmați dacă rezoluția ecranului LCD este la fel ca rezoluția ecranului LCD de pe placa de control (vă Rugăm să consultați operatorul de bord de cumpărare link-ul care a marcat compatibile rezoluție, utilizați tipul de ecran pentru a căuta în rețea pentru a confirma sprijinul rezoluție), dacă nu, vă rugăm să contactați cu vânzătorul, unele placi după actualizarea firmware-ului va rezolva această problemă.

T4: ecranul LCD are imagini, dar este foarte întunecat. (Folosiți o lanternă pentru a verifica dacă în interiorul ecranului avem o imagine sau nu)

S4: vă Rugăm să confirmați dacă iluminarea de fundal a ecranului este conectat cablul de invertor bord (de rapel de bord).

Dacă conectarea condiție este OK, poate invertor bord rupt, dacă prinde această problemă, vă rugăm să ne contactați, vă putem trimite un înlocuitor.

T5: ecranul păstrează repornirea după alimentare.

S5: curentul De intrare de la adaptorul de alimentare este prea mică, vă rugăm să modificați adaptorul cu mai mare curent de ieșire (2A sau mai mare de 2A)

T6: Putere, după câteva secunde, ecranul se face negru ecranul.

S6: Dacă nu conectați cablul de semnal (nici o sursă de intrare), acesta va intra în modul standby după câteva secunde de putere.Vă rugăm să conectați semnalul de intrare atunci când puterea pe și de a folosi tastatura pentru a comuta la canalul corespunzător.

T7 : Când nu conectați cablul de semnal la LCD, putere de pe bord, tastatura LED-ul este roșu sau verde.Și atunci când conectați cablul la ecranul LCD, tastatura LED-ul este stins.

S7: Acest lucru se datorează definiția cablul de semnal este incorectă, vă rugăm să contactați vânzătorul pentru a confirma dacă vânzătorul are un compatibile ecran LCD cablu de semnal sau nu.

T8.: Computerul detectează că șoferul bord este conectat, dar ecranul LCD nu este afișat.

S8: Dacă HDMI sau DVI semnal este conectat.Vă rugăm să setați de pe computer pentru a se asigura că HDMI ieșire DVI este disponibil.

T9: Rezoluția nu este acceptată.

S9:1.Vă rugăm să schimbați la alte rezoluții pentru a confirma dacă ele pot afișa în mod normal sau nu.

S9:2. La o rezoluție de intrare este în contradicție cu LCD de meniu rezoluție de afișare, este datorită ecranului LCD de pe placa de control scrie comune de rezoluție, corespunzătoare rezoluție specială, și panoul de control meniu afișează rezoluția comună.Dacă doriți să se afișeze aceeași rezoluție, este nevoie de a modifica EDID date de ecranul LCD.Dacă vă confruntați cu această situație și trebuie să-l îmbunătățească, vă rugăm să ne contactați.

T10: ecranul afișează mai multe culori imagine schimbă atunci când ai puterea de bord sau de Culoarea ecranului arată o fabrică de modul OSD când ai putere și de semnal de intrare de la bord.

S10: Acesta este modul de fabrică, vă rugăm să ajute pentru a utiliza tastatura tasta ON/OFF pentru a porni de pe bord, apoi porniți, va ieși automat din modul de fabrică, și va funcționa ca de obicei.

Tag-uri: verde bargraf cu led 10, led 10 bargraf, alcatel 10 led-uri, bargraf 8 led-uri, bargraf 10 segment de culoare, led bargraf 5 segmente, graficul led, led bargraf 101, 42inch led bar, 8 led-uri bargraf.


  • Nume De Brand - VSLCDISPLAY
  • Compatibil Marca/Model - NICI unul
  • Origine - China Continentală
  • 200009459 - 202801813, 202801812, 202801816, 202801815

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Noi
Transparent de Cristal Clar Caz Greu Coajă de Protecție Acoperă Pentru Nintend Comutator NS Consola de Bucurie-Con Maner de Prindere Consola de jocuri
Transparent de Cristal Clar Caz Greu Coajă de Protecție Acoperă Pentru Nintend Comutator NS Consola de Bucurie-Con Maner de Prindere Consola de jocuri Modname=ckeditor transparent de cristal clar caz greu coajă de protecție acoperă pentru nintend comutator ns consola de bucurie-con maner de prindere consola de jocuri descriere: perfect proiectat pentru nintendo comutator utilizarea de înaltă calitate de cristal clar transparent tpu material toate în jurul valorii de 65.80lei
Noi
A CONDUS Jocul Sword Pentru Nintendo Comutator Bucurie Contra mânerul de Sabie Pentru Legenda Sabia spre Cer Dreptul de Controler de Joc Accesorii FIERBINTE
A CONDUS Jocul Sword Pentru Nintendo Comutator Bucurie Contra mânerul de Sabie Pentru Legenda Sabia spre Cer Dreptul de Controler de Joc Accesorii FIERBINTE Puncte: 1、aplicabile joc: această mână de prindere accesoriu de joc este conceput pentru legenda : spre cer sabie hd.este potrivit pentru comutatorul de comandă. 2、buna dimensiuni: acest joc accesoriu potrivit pentru jucătorii de toate vârstele.acest accesoriu deține controlerul în loc fără să se miște pentru a oferi o 102.05lei 66.34lei
Noi
Transport gratuit 4.3 inch, portabil jucător joc handheld consola de jocuri video camera, muzica pentru gba gbc pentru gbc smc smd joc de mini
Transport gratuit 4.3 inch, portabil jucător joc handheld consola de jocuri video camera, muzica pentru gba gbc pentru gbc smc smd joc de mini Informații despre produs funcția principală a sprijini rm/rmvb,avi,mkv,wmv,vob,mov,flv,mp4,3gp,asf 720p film suport mp3,wma,wav ,aac,ogg,flac,ape de sprijin de muzică fm(opțional) suport de înregistrare suport jpg,bmp,gif,png,tif poze pentru suport suport camera txt suport tf card suport basculant (doi rockeri) suport ceas, calendar, 191.90lei
Noi
noi 50pcs/lot HR911105A HR911105 conector RJ45
noi 50pcs/lot HR911105A HR911105 conector RJ45 149.17lei 117.86lei
Noi
IC 100%nou transport Gratuit EG8010 LQFP32
IC 100%nou transport Gratuit EG8010 LQFP32 246.73lei 182.57lei
Noi
50pcs Original Analog Ciuperci Thumbstick Degetul mare Stick 3D Rocker Capac pentru a Comuta Pro 3D Rocker Joystick Cap pentru a Comuta NS Pro
50pcs Original Analog Ciuperci Thumbstick Degetul mare Stick 3D Rocker Capac pentru a Comuta Pro 3D Rocker Joystick Cap pentru a Comuta NS Pro Tingdong 50pcs original analog ciuperci thumbstick degetul mare stick 3d rocker capac pentru a comuta pro 3d rocker joystick cap pentru a comuta ns pro importante! 1.vă rugăm să confirmați acest punct este modelul de care aveți nevoie înainte de plasarea comenzii.cele mai multe piese sunt potrivite numai pentru model special. 2.acest 142.56lei 99.78lei
Noi
100% NOU transport Gratuit BUK128-50DL
100% NOU transport Gratuit BUK128-50DL 114.46lei 93.84lei
Noi
Dropshipping USB 3.0 Adaptor Pentru Un S / ONE X Adaptor Kinect Pentru XBOX Nouă sursă de Alimentare Senzor Kinect 2.0 Pentru Windows 8//8.1/10
Dropshipping USB 3.0 Adaptor Pentru Un S / ONE X Adaptor Kinect Pentru XBOX Nouă sursă de Alimentare Senzor Kinect 2.0 Pentru Windows 8//8.1/10 Modname=ckeditor dropshipping usb 3.0 adaptor pentru un s / one x adaptor kinect pentru xbox nouă sursă de alimentare senzor kinect 2.0 pentru windows 8//8.1/10 garanție de 6 luni ambalare saci cu bule,cutie de greu timpul de livrare în termen de 1-3 zile lucrătoare după plata confirma control de calitate : testat excelent, 73.18lei 69.51lei
Noi
Transport gratuit nou% 75C1167 SN75C1167
Transport gratuit nou% 75C1167 SN75C1167 251.67lei 186.24lei
Noi
Transport gratuit nou%100%100 TC429CPA
Transport gratuit nou%100%100 TC429CPA 157.92lei 116.86lei
Noi
Transport gratuit nou%100%100 SLA-12VDC-SL-O
Transport gratuit nou%100%100 SLA-12VDC-SL-O 192.45lei 142.42lei
Noi
Transport gratuit IC nou% 89C51CC03CA-UM
Transport gratuit IC nou% 89C51CC03CA-UM 219.32lei 162.31lei
Noi
Transport gratuit new100% Z1284PI AOZ1284PI
Transport gratuit new100% Z1284PI AOZ1284PI 177.63lei 131.45lei
Noi
5pcs/lot MAX212CAG SSOP24 MAX212 În Stoc
5pcs/lot MAX212CAG SSOP24 MAX212 În Stoc 263.18lei 250.04lei
Noi
BH1750 BH1750FVI lumina de intensitate iluminare module pentru arduino 3V-5V
BH1750 BH1750FVI lumina de intensitate iluminare module pentru arduino 3V-5V 100% trupa nou și de înaltă calitate cip : bh1750fvi sursa de alimentare: 3v-5v putere gama de lumină 0-65535 lx senzor de built-in : 16 bitad converter direct digital de ieșire, ocolind calcul complex, ocolind calibrare nu distinge între lumină ambientală aproape de caracteristicile spectrale ale acuității 7.39lei 4.80lei
Noi
80/50/30/20/10/5PCS FDC6331 SOT23-6 Ani: 2018-2020
80/50/30/20/10/5PCS FDC6331 SOT23-6 Ani: 2018-2020 19.21lei 17.67lei
Noi
Modulul ADP1877ACPZ-R7 ADP1877 1877 autentic Original și nou Transport Gratuit
Modulul ADP1877ACPZ-R7 ADP1877 1877 autentic Original și nou Transport Gratuit Transport pachete sunt livrate în mod normal prin air mail, dacă doriți livrare rapida, cum ar fi dhl, ems, ups, fedex, etc, vă rugăm să ne contactați pentru a primi sfaturi.vă mulțumesc!return 1. taxele de transport si manipulare nu sunt rambursabile. 2. cumpărători este responsabil pentru costurile de transport suportate de transport 182.70lei 164.44lei
Noi
NT5TU32M16DG-BEDDR2 32MX16 NANYA FBGA84 10BUC
NT5TU32M16DG-BEDDR2 32MX16 NANYA FBGA84 10BUC 254.98lei 229.47lei
Noi
Mosleader 250PCS TVR14470KSY TVR14820KSY TVR14101KSY TVR14102KSY TVR14271KSY TVR14470 TVR14820 TVR14101 TVR14102 TVR14271
Mosleader 250PCS TVR14470KSY TVR14820KSY TVR14101KSY TVR14102KSY TVR14271KSY TVR14470 TVR14820 TVR14101 TVR14102 TVR14271 123.39lei 117.23lei