StarGems Naturale Foc Albastru Labradorit Fariy Handmade Argint 925 Cercei 1.75" E5732

În stoc SKU: l38547 124.61lei 122.12lei
Cantitatea:

100% Argint Solid 925 cu ștampila, Total Greutate(grame): 5g

Garantat autentic piatră prețioasă(s): Labradorite, Principala piatră de dimensiunea:7*9 mm

GRATUIT de Transport maritim și de Manipulare, inclusiv ambalare, depozitare, distribuție, manipulare a comenzilor și costurile de procesare.Postul va fi livrat la câștigarea cumpărători de Hong Kong e-Express sau Aerian Înregistrate Mail în termen de 24 de ore de la primirea plății.

Timpul de livrare, de obicei, durează 7-15 zile de lucru (max 4 săptămâni), în funcție de țară și de locație.Cumpărătorii sunt responsabili pentru suplimentare COD taxe, TVA, taxe Vamale și taxe de import (dacă există).

Vă rugăm să înțelegeți că acoperă multe alte costuri în afară de real costul de transport maritim, cum ar fi stocul de taxe, resurse umane, plata taxelor, Labordiagnosticatm.ro valoarea finală taxe, taxele de listare, taxe de asigurare, material de ambalare, taxe, taxele de manipulare și ect.Vă rugăm să ne dea rate ridicate pe feedback dvs., astfel încât afacerea noastră poate continua.

Retururile sunt acceptate în termen de 30 de zile de la data livrării și element trebuie să fie în original, stare nouă, care nu sunt purtate sau modificat în orice fel.În caz contrar, înțelegerea finală.

Ne-am plăti pentru a reveni, de înlocuire sau de schimb transport dacă e o problemă cu elementul.De exemplu, în cazul în care elementul nu se potrivește cu descrierea listare, este deteriorat sau defect.Dacă nu există problemele de mai sus cu element și cumpărători încă ar dori să se întoarcă, costul de transport maritim ar trebui să fie plătite de către cumpărători.

Noi sprijinim următoarele metode de plată.Toate plățile efectuate de pe Labordiagnosticatm.ro sunt prelucrate prin Alipay.

Satisfactia clientului este obiectivul.Toate produsele sunt de calitate verificate.Acestea sunt noi și în stare bună atunci când sunt livrate la clienții noștri.Dacă produsul este defect sau deteriorare la sosire, sau greșit produs livrat, vă rugăm să ne contactați imediat.

Vă rugăm să ne contactați în primul rând, dacă aveți orice probleme/întrebări/nelămuriri.Vom fi fericit pentru a rezolva orice probleme ați putea avea într-o cordial și prietenos.

Apreciem Feedback-ul Pozitiv, și va face același lucru în schimb.NU lăsați feedback-ul negativ, fără comunicare cu noi.Vă rugăm să permiteți-max 2 zile lucratoare pentru ca ne-a răspuns.

Q: Ce este Argint 925?

O: argint Pur este un material extrem de moale, și, prin urmare, acceptate la nivel internațional formulă pentru a crea Argint 925 este o combinație de 92,5% argint fin si 7,5% cupru.Sterling de argint oferă duritate și toleranță necesar, astfel încât bijutieri poate lucra cu.

Q: Sunt toate elementele de pe magazin Argint 925?

A: Da, toate elementele noastre sunt 925 Argint Solid, nici un substitut.

Q: Sunt toate elementele de ștanțat 925?

A: Da, toate produsele noastre sunt marcate 925.

Q: Sunt toate pietre pretioase utilizate în bijuterii sunt pietre pretioase naturale?

A: va garantam toate pietrele folosite în bijuterii noastre sunt naturale, pietre pretioase autentice.

Q: ai navei pentru toate țările?

O: Putem livra bunuri la nivel mondial.

Q: Cum sunt comenzile expediate și cât timp va dura pentru comanda mea pentru a ajunge?

O: Mărfurile sunt expediate prin e-Express(sau prin recomandată) de la Hong Kong.În mod normal, durează de la 7 la 15 zile lucrătoare(maxim 4 saptamani) pentru elemente e-mail pentru a ajunge la destinatari (în funcție de disponibilitatea de zbor și de vămuire și de securitate a aviației verifica, de vreme atroce, greu de corespondență predarea în oficiul poștal sau unele speciale sărbătoare publică etc.).Elemente e-Mail va fi tratată ca prioritate e-mail în destinații, accelerarea de prelucrare e-mail.

e-Express Service acoperi mai jos, țară: Statele Unite,Canada,Brazilia,Marea Britanie,Franța,Germania,Olanda,Elveția,Spania,Rusia,Norvegia,Suedia,Danemarca,Israel,Japonia,Coreea de Sud,Macao,Vietnam ,Cambodgia, Thailanda , Malaezia, Singapore, Filipine,Indonezia, Australia și Noua Zeelandă.

Q: Cum pot urmări transportul meu după ce s-a expediat?

O: Oferă end-to-end de urmărire on-line de e-mail obiecte pornind de la finalizarea de pregătire la CE-Nava Platforma On-line(http://www.hongkongpost.hk/en/mail_tracking/index.html sau https://www.17track.net/en ) pentru ultimul kilometru de livrare la destinație.

Q:de Ce articol am primit este mai mică decât ceea ce este prezentat în imagine?

O:Am marit poza de bijuterii noastre, clientul poate avea o vedere mai bună asupra design de bijuterii și formă de piatră, și de model.Noi nu oferă dimensiune și greutate pentru toate bijuteriile noastre, vă rugăm să-l citiți cu atenție.

Î:de Ce este piatra de culoare puțin diferită de imaginea?

A:Toate bijuteriile fotografiile sunt luate de către fotografi profesioniști.Ei folosesc mai multe echipamente foto, cum ar fi Flash, Lumina Zilei și etc.Unele dintre piatra de culoare ar putea fi efectuată de un pic. (Exemplu: O piatră de ametist este de culoare violet închis, sub flash și lumini ar putea afecta un pic de culoare și arată puțină lumină violet în loc de violet închis.) Dacă-ți aduci bijuterii afară, sub soare, veți vedea aceeași bucată arată în lumina zilei.

Q:îți oferim gratuit inel de redimensionare?

A:ne pare Rau, nu a redimensiona sau personaliza elementele avem de vanzare.Ai putea întotdeauna aduce la bijutier local și acestea vă pot ajuta să redimensiona.Dar dacă inele deteriora în timpul redimensionarea noi nu suntem responsabili pentru asta.

Q:Ce este de Două Ton stil?

O:Două Ton stil este unul dintre cele mai populare modele în magazin.Acesta a fost realizat dintr-o combinatie de metale (argint culoare metal este din argint, aur de culoare este din alamă, cupru și este de culoare bronz).

Q:Ce se întâmplă simt bijuterii am primit nu este argint 925, ce pot face?

Tag-uri: caz labradorit, taw piatra labradorit, mystic foc colier, pirita margele labradorit, cubic margele labradorit, margele rotunde labradorit, brosa labradorit natural, colier handmade labradorit, piatră groapă de foc, inel de foc xl.


  • Principala Piatră De - Labradorite
  • Fine sau de Moda - Bine
  • Metale De Tip - Argint
  • Articol Greutate - 5
  • Origine - China Continentală
  • Certificat De Tip - A Treia Petrecere De Evaluare
  • Ștampile Metalice - 925, Sterling
  • Forma\model - Geometrice
  • Nume De Brand - StarGems
  • Stil - Clasic
  • Ocazie - Petrecere
  • Certificat - Da
  • Cercel Tip - Picătură Cercei
  • Gen - FEMEI

Lăsați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Noi
Creative Boem Gol Monstera Frunze Picătură Legăna Cercei Pentru Femei Bijuterii Accesorii Petrecere De Vacanță Cadou
Creative Boem Gol Monstera Frunze Picătură Legăna Cercei Pentru Femei Bijuterii Accesorii Petrecere De Vacanță Cadou Număr produs: 381423-381424 culoare: ca imagine arată material: aliaj dimensiuni: lungime*latime 5.5*3.6 cm gen: feminin pachet:1pair 6.98lei 4.40lei
Noi
ZWC Nou coreean Rotund Declarație Picătură Cercei 2020 pentru Femei de Moda de Nuntă de Epocă Agățat Legăna Cercei Bijuterii Geometrice
ZWC Nou coreean Rotund Declarație Picătură Cercei 2020 pentru Femei de Moda de Nuntă de Epocă Agățat Legăna Cercei Bijuterii Geometrice 14.73lei 8.84lei
Noi
Argint placat cu Steaua Magie Baghetă Cercei,Cercei Legăna,Vrăjitoare Bijuterii - Noi Ceresc Cadou
Argint placat cu Steaua Magie Baghetă Cercei,Cercei Legăna,Vrăjitoare Bijuterii - Noi Ceresc Cadou Materail: aliaj cercel stil: legăna cercei pachet inclusiv: 1 pereche cercei în sac de opp magic star bagheta dimensiune:48*15mm 1)materail:nu-toxina un ni-gratuit 2)comenzile mici sunt acceptate 3)100% satisfacție de garantare și preț redus en-gros. dacă ai nevoie de en-gros,vă rugăm să nu ezitați să ne 9.11lei
Noi
1 buc Ureche Gratuit Geometrice Frunze Ureche Clip Placat cu Argint Plin Zircon Ureche Clip Farmecul Femeilor Neobișnuit Clip Ureche Moda Bijuterii
1 buc Ureche Gratuit Geometrice Frunze Ureche Clip Placat cu Argint Plin Zircon Ureche Clip Farmecul Femeilor Neobișnuit Clip Ureche Moda Bijuterii ✾◕‿◕✾ bun venit ✾◕‿◕✾ lux design nou!asigurare de înaltă calitate calitatea aaa+ tip: clip ureche stil: fashion gen: feminin material: cupru + zircon greutate: 2.85 g lista de ambalare: 1 buc domeniul de aplicare: de zi cu zi / nunta / afaceri / logodna / aniversare / zi de naștere / petrecere 43.82lei 28.50lei
Noi
100% Aur de 18K A750 de aur O pereche de Cercei 1Ct 2Ct 4Ct 6Ct Noi vindem doar cel Mai bun de culoare DVVS Moissanite Cercei
100% Aur de 18K A750 de aur O pereche de Cercei 1Ct 2Ct 4Ct 6Ct Noi vindem doar cel Mai bun de culoare DVVS Moissanite Cercei Toate bijuteriile certificatele sunt emise de către stat bijuterii de administrare orice bijuterii de produs, ne-am național de certificare, vă rugăm să nu vă faceți griji!! nostru 100% garanție este de aur produsul real. produsele noastre sunt vândute de către propriile noastre fabrici.și poate accepta bijuterii personalizate.sau 2 412.50lei 1 688.75lei
Noi
AOEDEJ 10 Buc/lot de Cristal Cercei Stud Pentru Femei din Oțel Inoxidabil, Culoare Rose Gold Rotund Stras Cercei Stud Cercei Mici
AOEDEJ 10 Buc/lot de Cristal Cercei Stud Pentru Femei din Oțel Inoxidabil, Culoare Rose Gold Rotund Stras Cercei Stud Cercei Mici 20.39lei 16.31lei
Noi
Dreamhonor Nou Popular Zirconia Fluture Frunze De Trifoi Clip Cercei Pentru Femeile Non Piercing Cercei Bijuterii
Dreamhonor Nou Popular Zirconia Fluture Frunze De Trifoi Clip Cercei Pentru Femeile Non Piercing Cercei Bijuterii Picture show plata 1).acceptam alipay,west union, tt,toate cardurile de credit majore sunt acceptați prin sigure procesor de plată escrow. 2).cumpărătorul proteja: labordiagnosticatm.ro eliberați plată numai la noi după ce a confirma livrarea comenzii.pentru a ști mai multe despre plată în labordiagnosticatm.ro. transport pachet returnare 37.79lei 15.13lei
Noi
Cosmic Blue Planet Moon Star de Culoare de Argint Cercei Stud Pentru Femei Fete de Moda Minunat Jewerly brincos
Cosmic Blue Planet Moon Star de Culoare de Argint Cercei Stud Pentru Femei Fete de Moda Minunat Jewerly brincos 22.66lei 15.86lei
Noi
Piatra de cristal de Forma Rotunda Moda Bijuterii Cercei Mari 1 Pereche w4660
Piatra de cristal de Forma Rotunda Moda Bijuterii Cercei Mari 1 Pereche w4660 Detalii produs: piatra de cristal de forma rotunda moda bijuterii cercei mari 1 pereche w4660 item id: w4660 material: cristal, culoare: vezi poze nota: culoarea poate foarte ușor datorită culorii de calibrare pentru fiecare monitor individual, dacă ai primi un element de culoare este foarte diferit, vă rugăm să ne contactați pentru 38.97lei 27.28lei
Noi
YaYi Bijuterii Moda Multi Sticlă, Stras Cristal Legăna Cercei Moda pentru Femei de Aur Vechi de Culoare Bijuterie Cercei Cadou 1547
YaYi Bijuterii Moda Multi Sticlă, Stras Cristal Legăna Cercei Moda pentru Femei de Aur Vechi de Culoare Bijuterie Cercei Cadou 1547 Doamna de design declarație salopete de cristal clar de mult știfturi de ureche cercel fierbinte stare: 100% de brand nou copia material:cristal/placat cu aur culoare: vezi imaginea poate avea o ușoară nuanță de variație între produsul real si poze din cauza de iluminat din camera transportul si predarea 1.trimitem 21.89lei 10.97lei
Noi
OMHXZJ en-Gros de Moda Europene Femeie Fata de Partid Cadou de Nunta Paun Turcoaz S925 Argint Picătură Cercei EA419
OMHXZJ en-Gros de Moda Europene Femeie Fata de Partid Cadou de Nunta Paun Turcoaz S925 Argint Picătură Cercei EA419 52.52lei 25.74lei
Noi
GuaiGuai Bijuterii Naturale Albe Perle Keshi Culoare Aur Galben Cercei Stud Placat Cu Clasic Pentru Femei
GuaiGuai Bijuterii Naturale Albe Perle Keshi Culoare Aur Galben Cercei Stud Placat Cu Clasic Pentru Femei Pietre info: apă proaspătă de perle de cultură albe, perle keshi, de bună calitate, de înaltă luciu! diametru: 12x38mm(keshi perla). lungime: 2.4 (cercei). stud : stud placat cu aur 98.69lei 93.75lei
Noi
6 Culori Picătură Cercel pentru Femei Ciucure Legăna Manual Bohemia Etnice Cercei Lungi Fata de Partid Cadou Ureche Ornament Bijuterii B513
6 Culori Picătură Cercel pentru Femei Ciucure Legăna Manual Bohemia Etnice Cercei Lungi Fata de Partid Cadou Ureche Ornament Bijuterii B513 29.18lei 20.44lei
Noi
YUN RUO 2020 Steaua Elegant Hoop Cercel Femeie a Crescut de Culoare de Aur Oțel Titan Bijuterii Cadou Fată de Partid Niciodată nu se Estompeze en-Gros
YUN RUO 2020 Steaua Elegant Hoop Cercel Femeie a Crescut de Culoare de Aur Oțel Titan Bijuterii Cadou Fată de Partid Niciodată nu se Estompeze en-Gros Material * 316l din oțel inoxidabil + 3 straturi de 18 k placat cu aur rose * prevenirea alergie și niciodată nu se estompeze caracteristicile produsului mare lustruit/ prevenirea alergie/manopera amenzii niciodată nu se estompeze dimensiune 5 cm ambalaj opp sac în interiorul și în afara de carton,și oferind o frumoasa 44.14lei 31.76lei
Noi
Toamna Și Iarna Nouă Epocă De Catifea Stud Cercei Houndstooth Buton Rotund Carouri Cercei Pentru Femei Bijuterii Moda Bijuterii Cadou
Toamna Și Iarna Nouă Epocă De Catifea Stud Cercei Houndstooth Buton Rotund Carouri Cercei Pentru Femei Bijuterii Moda Bijuterii Cadou 19.39lei 10.10lei
Noi
Fierbinte 10-11 mm Tahitian AAA Negru Stud Perla Cercei transport Gratuit
Fierbinte 10-11 mm Tahitian AAA Negru Stud Perla Cercei transport Gratuit Bine ati venit la magazinul meu!!! nici o cutie de bijuterii este de înaltă calitate, preț ieftin bine ati venit la magazinul meu!eu sunt un om de afaceri de la beijing, în china, după cum știți, cultura chineză 5.000 de ani de istorie conține neprețuit istorie și cultură toate artele, astfel încât ambarcațiunile de 84.83lei 61.08lei
Noi
Kikichicc Argint 925 Aur Neregulate Perla Picătură Cercel Pentru Femei De Moda De Lux Cristal Bijuterii Pentru Femei De Moda
Kikichicc Argint 925 Aur Neregulate Perla Picătură Cercel Pentru Femei De Moda De Lux Cristal Bijuterii Pentru Femei De Moda 73.45lei 41.14lei
Noi
Verde și Roz Inima Clipuri Ureche pentru Fete Ureche Piercing Cercei pentru Femei Dulce Temperament coreea Moda Bijuterii en-Gros
Verde și Roz Inima Clipuri Ureche pentru Fete Ureche Piercing Cercei pentru Femei Dulce Temperament coreea Moda Bijuterii en-Gros Greutate:0.9 g orderding informayion 1. articolul va fi postat în termen de 1-2 zile dupa ce plata este finalizată.vă rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă. 2. comanda întotdeauna internaționale expediate prin posta, e-mail de aer.aceasta va dura aproximativ 20-60 zile pentru livrare.ne putem folosi de ems, dhl, ups 15.36lei 9.20lei
Noi
 Noi Dublu Rotund Cerc Picătură Cercei Pentru Femei Bijuterii de Moda Lung Legăna Cercei Accesorii pendientes mujer moda
Noi Dublu Rotund Cerc Picătură Cercei Pentru Femei Bijuterii de Moda Lung Legăna Cercei Accesorii pendientes mujer moda 16.36lei